Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Alija i ti svakog zoveš na dernek pa te slikavaju po internetima
Ja ba sve za rajju a ovako vraćaju
Prop'o ko tzv specijalna operacija
Što se mene tiče može rado da udiše i ciklon B
Ovo je onaj tipični tip igrača za kojeg će The Sun pisati za 3-4 godine kako nema više dinara i kako živi kod prijatelja u pomoćnom objektu.
Ovome je sevap da tresne na dno i uhvati se poštenoga posla...
Eki dotakao dno. Pa nije na igli ybte, sva djeca njegovih godina se lupaju čim stignu a o njemu sve najgore jer gas povuče?!?
Kada novinar KLIX-a napise da je profesionalni fudbaler, koji je zaradio milione dotakao dno, e onda tad skontas na kojem nivou je isti...! 🤦‍♂️
Ako je ovo dno gdje sam onda ja
Znaci sve ovo zajedno malo jace od limunade
Ko igra za raju u zanemaruje taktiku...
ne bih se bas slozio da je dotakao dno. On misli da mu je super.
Samo se tjesi.On je samo u fudbalskoj karijeri propao,ali finansijski sigurno nije propao,taj je obezbjedio najmanje 3 sljedeca koljena,jedino ako ne prokocka sve,onda mozes reci da je propao.Tako su pisali i za Adriana da je propao a lik zivi u vili.
Kakvo ba dno, vidis da covjek leti, ko balon 😂
Sta rec tek za nas koji radimo mjesec za 500 eura
Nije svima milja maraka plata
i kod njega bila neka slađa pa podjelila slike na imstagramu
Uvijek moze gore - da dođe u kukuruz ligu
gospodin i nadasve karakter, skidam kapu
Da je meni sa ovim svime da dotaknem dno.