Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Eto ne moraju vise igrati 4-6-0 formaciju.
ovaj atletiko madrid uvijek ima neku zvijer od napadača (tores, falkao, pa sad kosta)
Jao Spanije ocam' Napad: Diego Costa, Torres, Soldado, Negredo, David Villa. Desna krila: David Silva, Jesus Navas Lijeva krila: Iniesta, Santi Cazorla Ofanzivni vezni: Xavi, Fabregas Zadnji vezni: Busquets, Xabi Alonso, Javi Martinez, Javi Garcia Strasno. Kada tu mjesta nemaju Mata, Michu, Arteta, Isco, Illaramendi - sta reci onda ?? Sa dva sastava mogu biti svjetski prvaci. I kada ih neki postave tek na cetvrto mjesto favorita, a Brazil na prvo... pa smijesno.
Zvjer u svakom pogledu !
A lud i ovaj Kosta. Haj sve al prvenstvo se igra u Brazilu. Tačno da sam na njegovom mjestu bi ga preskočio ako već ne bih igro za Brazil.
Pozvali su, odbio. Kaze da mu je Spanija dala sve sto ima u zivotu. Ili njoj duguje sve, nisam siguran.