Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni i pobjeda nad njemačkom-na vrh glave. Ako mi Irce dobijemo, a hoćemo aBd, onda se slobodno moRemo ku**iti kako smo bolji od Njemačke...
Pa zar već nismo? :))))))) Ale Ale...
sutra ćemo da vidimo jesmo li iznad švaba :))) do tad', pstttt :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad smo mogli Welsu 2 komada uvalit,možemo i vama,bar 3,taman da ste vi prvaci,jbl vas Merkel Angela...
ha ha,spomenu napad i navijače ali našu odbranu i ne spominje,znači tu smo vehti
"Kako je naveo Irci se uvijek "pokažu" protiv velikih timova." E hvala Stefane, jesmo veliki kad se ne prcamo oko nebitnih stvari.
Ostrvski fudbal je obična karina.
Poceli su me nervirari ovi irci i njihova pobjeda protiv njemacke, a nerviraju me i ove reklame na klixu, vise reklama nego clanaka..
Ma kuracblock (da izvines) na mobitelu..
Djuric i Dzeko u startnu i to je to
ako budemo igrali sa djekom u napadu tu gubimo puno vremena a i lopti i uhvatice nas panika jer nam sutra treba druga vrsta igre ibisevic i visca koji trece i ganjaju a dzeko treba da igra drugo al i djuric bi trebao uci zadnjih 15 min zapamtite
mAJKE MI PO IGRACIMA WELS JEST BOLJI AL ONO JEBES IMENA NAS EO DJURIC SPASI
aj jesu dosadni sa njemačkom!