Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno BiH, i da slavite nakon 90min Pozdrav sa britanskog otoka
e ovo je razlika velikih i malih.... veliki nikoga ne podcjenjuju i svaku utakmicu uzimaju ozbiljno
Ne znam bas hoce li bas tako biti da cemo odmah napasti, ali kad ti kazes
Svjestan je da BiH ima snage samo za prvo poluvrijeme. Hoce li opet biti cuvanje rezultata, plan koji je par puta bio katastrofalan?
Mi smo vam najopasniji nakon 90 minute kad sve zavrsi,tada se volimo pobit pogotovo ako izgubimo
Zmajevi... pardon... pilići igraju za novac i vlastiti interes. Svaka druga izjava je licemjerje. Islanđani su onomad na zadnjem prvenstvu pokazali kako se igra za državu.
Ništa se ti ne brini, ako naši prežive noćas dernek na Bazenima, lako ces ti sutra i svi 90 min preživiti
Sanse ce doci idemo na sve il nista!
znači, po starom dobrom našem običaju gubimo .. pred kraj ili u produžecima
Pustit će nas,fini su to ljudi :)
hahahahahabhahahajajahahahhahahahahahah jako smijeno bas su nas se prepali lozi te jos ovaj narod da se vise razocara kas izgubimo 5 0
Ovako samouvjereni ste u komentarima bili i prije utakmice protiv Kipra. Ne treba slaviti unaprijed.
hajde mladicu ohladi malo... vama ova utakmica nije bitna, igrajte ali ne morate se bas puno truditi....dok nasi igraci moraju biti lavovi kako u napadu tako i u odbrani
Šta je ovo Belgija nas se boji
Koja šuplja kao boje se moraju preživjet ovo ono a na kraju će nas rutinski dobit bez problema a mi ćemo bez ispaljenog metka past'. (volio bih da ne bude tako više nego hljeba se naest)
haha, ovaj se jos sprda sa vama.. 😂😂😂😂
@balijo Bice vama najebaus veceras