Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Ipak su uspjeli da razbiju nasu ekipu u drugom poluvremenu koje sto prije treba da zaboravimo. Nauk za ubuduce.
e pa stari *ebi ga sad.....da mi rezultat stima nebi ni gledao na igru....jesi pametan!
ha ya kao i 95% Bosne zadovoljno vlastitim uradjenim poslom , a nezadovoljno naplacenom dnevnicom ili platom uz to ako je i dobije;)
Hoce reci, zadovoljan je provociranjima svojih pulna. al nije zadovoljan brojem crvenih kartona!
pulena
Za Andoru bi i Pape bio dobar selektor!
Poselami i ti svoje..cigani jedni, trebalo vam je uvaliti deset komada
" u prvom dijelu sam očekivao više, ali ni u drugom nismo pružili mnogo" hahahahahaha
Moguce vidis editovali su ovi iz kliksa nema vise ovo u izjavi :)
Nismo brzi, al' nam je zato taktika slaba! 😂😂😂😂😂😂