Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sakrio se iza ugla dok yebač nije otišao i onda se išao obračunati sa ženom. Junačino što nisi muškarca napao?
Znaci dok su zivjeli zajedno i on trpao gdje je stigao to je bilo ok. Sad kad vise ne zive zajedno ona ipak mora da bude sama, a on i dalje moze da radi sta hoce? I naslov je potpuno pogresan!
Joj jesi šlagirana čitaj feministički stvore čitaj
@zglajzo_bas "nakon sukoba sa suprugom, s kojom inače ne živi" - citaj ti dalje od naslova. To sto proces razvoda nije dovrsen ili nije ni pokrenut pa mu je na papirima jos zakonska supruga - ne znaci nista. Oni nisu zajedno, ne zive zajedno i zena ima pravo da radi sta hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš je netolerantan!
Zena je jedino zlo koje uz muziku ulazi u kucu 😁
Moj Darente slab si bio igrac na terenu slabo zabijao a evo izgleda i van terena slabo zabijas. Dzaba pare dzaba sve kad ne znas da .....
Koji seksizam u naslovu. Nadmasili ste sami sebe redakcijo klixa. Fuj!
Muž još samo na papiru😁. Tipično muški, ja ću hodati i ##vati se ali ona neće. Onda dolazi i u kuću u kojoj više ne živi i tjera ženu da mu polaže račune. Idući put ga sačekati iza vrata i papučom po glavi💣💥
Ne zna se ko je veca futa od njih dvoje ...
Darren BLent
I šta bi oh htio ????
Oduzeti joj sve muškarce osim njenog muža
E ovo mi je bas bitno u zivotu,hvala Vam na informaciji ne znam sta bi da ovo nisam prictao.
Pišamo mu se na dizajnersko odijelo. Od bh kvazinovinara, samo su britanski i srbijanski gori?!
Drugi J.e.B.u a ti se Muzafere kupaj eto tako ti je to