Skandal u Britaniji
9

Darren Bent uhapšen nakon sukoba sa suprugom koju je zatekao s drugim muškarcem

Klix.ba
Darren Bent (Foto: EPA-EFE)
Darren Bent (Foto: EPA-EFE)
Nekadašnji engleski reprezentativac Darren Bent uhapšen je nakon sukoba sa suprugom, s kojom inače ne živi, kada je vidio drugog muškarca u njihovoj kući.

Bent je stigao kući u šest sati ujutro i zatekao parkiran automobil izvjesnog muškarca u blizini kuće, piše Sun. Rečeno mu je da je muškarac na spratu s modelom Kirsty Maclaren, s kojom bivši napadač Tottenhama i Aston Ville više ne živi.

On se potom odvezao iza ugla kako bi muškarac mogao otići, a onda se vratio u kuću kako bi raspravio s Kirsty. Pozvana je i policija pa je napadač, koji je sakupio 13 nastupa za Englesku, uhapšen.

Izvor koji citira Sun tvrdi da je Bentovo dizajnersko odijelo poderano tokom nastale gužve. Inače, Bent je pušten iz policijskog pritvora bez optužbe, javljaju mediji.

Igrač, koji je također nastupao i za Sunderland, Derby i Brighton, navodno je varao Kirsty samo nekoliko dana prije nego što je rodila blizance.

Također, bio je navodno povezan s još tri žene u okolini Birminghama. Policija je bila pozivana i za Valentinovo kada se Kirsty sukobila s 25-godišnjom Paige Harrison, još jednom ženom s kojom se Bent viđao.