Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je realno majke ti da smo mi njih dobili 5-0 ljudi nam dali gol kad su htjeli.Joj sto ne mogu ovih polovnih trenera majko draga.
Plej gud frst half,rezultat iz open...
REALNO JE TEBI NOGU DAT SA OVIM TRECERAZREDNIM IGRACIMA DA SRAMOTIS BH NOGOMET MAJMUNCINOOOOOOOO
selektor zaboravio da se računaju golovi kad se pobjeđuje. ne možeš govoriti rezultat nije realan ako ti je odbrana spora i ne zna svoj posao. možda rezultat nije realan za vezni red i napad, ali je itekako realan za igru naše odbrane. a meni se čini da je i odbrana dio tima, sto je nas selektor zaboravio
Darko će u nedjelju gledati Portugal - Srbija, a boli ga q.. Za BiH
Mi smo najpametniji i mi sve znamo. Smijemo se Amerikancima i njihovom nogometu, a oni dodju u Sarajevo pa bude 2:4, a sada mlada selekcija pa bude 2:5 i mi kao sve znamo. Nasa djeca igraju u najelitnijim Americkim omladinskim klubovima i selekcijama, ali nemaju mjesta u Bosanskoj reprezentaciji jer za ime Boga sta Amerikanci znaju o nogometu.
Hahahah čuj četnitet, hahahhah, al me nasmija...dobar, dobar...Extra naziv! A sto se tekme tice, nemam nista protiv ovog Nestorovica, ali nekako bih vise volio vidjeti nekog naseg bivseg reprezentativca na klupi! Nekog ko bi mogao progoviriti na nekom stranom jeziku prilikom pressa ili intervjua,nekog ko bi mogao biti opcija za selektora A selekcije i sl...
Aj tinks, d rezultat iz realan.
Ta ti priča odgovara Premijer ligi BiH, a ne jednom ozbiljnom međunarodnom nivou. Čim trener uzme tražiti opravdanja u klimatskim uslovima, terenu, sudiji, višoj sili ili lošoj mantri, odmah mi djeluje kao ublehaš, a ne pravi strateg. Ako ovdje iskoči jedan zreliji talenat za A-selekciju, biće puna šaka brade ;)
A STADIONA I KARINE. SRAMOTA IGRATI NA ONAKVOM KRTNJAKU.
cim nije u sarajevu odmah stadion ne valja...
Nije realno, gledao sam... Poklonili smo utakmicu ovu ali nema veze.
Nije realno, gledao sam... Poklonili smo utakmicu ovu ali nema veze.
Ili drugim rijecima "Ne vjeruj svojim ocima"