Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer profesionalca na terenu i van njega! Sretno Dani majstore
Kako glup naslov. Nije ga niko nagovorio, nego agencija koja ga zastupa, ne želi da igra ovdje, što je i realno, nemaju neku lovu odavde. Žele ga prodati u ligu gdje je veća lova. Da se Graovac pita, ostao bi. U svakom slučaju sretno Daniele, jedan od rijetkih koji se ponašao kao da je čitav život u Želji!
Sa ovakvim (kvalitetnim) igračima se ugovor MORA produžiti godinu dana prije isteka da bi rad u sportskom segmentu mogao dobiti prolaznu ocjenu a u slučaju Graovca se trebao potpisati predugovor kada je dolazio. Nije Željo prolazna stanica za održavanje forme i izlog za buduće transfere, bar ne bi trebao biti, to bi trebali i ljudi iz uprave znati! SRETNO Daniele.
Kapitenski odigrana svaka utakmica. Daniele uvijek si dobrodosao na Grbavici. Sretno!
Steta -e-em im majku menadzersku
Sretno nesuđeni kapitenu.
jedini valjo u ekipi prosle godine nama negine opstanak ove sezone sto posgo
sretno Daniele,dobrodosao Milose valjda ces ga dostojno zamijeniti,Sarajevo ga je htjelo,sutra jos jedan potpisuje I cim na oficijelnoj najave trending dodje 500 ljudi,tako treba
Odličan igrač, ne zaslužuje da igra na našim livadama sve najbolje Dani!
Hoćemo li mi ikog dobrog zadržat ?
steta
Hvala na svemu Daniele. Mnogima si pokazao kako se gine za plavi dres, sretno u nastavku karijere. 1921 💙
Tzv menadzeri su spremni za saku eura momku upropastit karijeru. Ne tjeraju ga iz Zelje sto ga vole, vec sto hoce da zarade na njemu. Tuga ali i svakodnevnica BH fudbala.
Tebi kralju hvala za sve, nadam se da si Mehremicu i Vranješu pokazao kako se bori za sveti dres i ako si bio na posudbi
Davno je prevaziso ovu ligu bilo je vrijeme
sretno Daniele, pokazao si prosle sezone kako se bori za Zeljeznicar !