Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravu je čovjek.
@Afirmacija ko brine za djecu u Siriji???jesil normalan, jedno je prirodna smrt a ubistvo tolike djece je nesto strasno ili ona djeca koja nemaju sta jest da se brinemo imali bi jer ima dovoljno za sve....
Svaka cast Dani.Zalost velika jeste,ali se su se desavale i jos se desavaju vece zalosti i tragedije,ali to nikog ne interesuje.Tek tu i tamo na Fb procitam neko se sjetio spomenuti Siriju,Palestinu,Afriku,jadne borce sto se bore za svoja prava.
Smeće Katalonsko
Brate moj jest da je upravu, ali budimo realni... sta bi medija trebala da radi? Da nikako ne objavi da je umro jel? Covjek je poznat, profesionalac u fudbalu. Sta sad? Da dodjes na tekmu i njega nema na spisku jel? Nikom nista nek se igra. Jel? Budimo realni ljudi.
@hordanje.zla Buraz, čovjek samo govori o suštini života. Život je život, bez ikakvog predznaka. Nosio ga ja, nosio ti ili nosio Ronaldo. To što u današnjem svijetu njegov život vrijedi više od našeg nije "zdravo". O tome i Alves govori.
Nista loše čovek nije rekao
svaka ti čast care na iskrenosti! Ali odavno smo shvatili nažalost da nije svaki život isto vrijedan...
Upravu si ti al malo je bezobzirno reci to sad
...a kad rec?
Pa sto nisi dao svoju platu pa nahranio te gladne koji umiru od gladi nego si uzeo kritikovati i i pricati samo. Ti bar mozes zaradjujes milione po sezoni, odvoji par stotina hiljada kao i tvoji saigraci.
odakle ti znaš da nije. neki se ne hvale svojim donacijama. vjernici doniraju tiho da drugi ne znaju. ne hvale se time. npr. roberrto karlos je usvojio 6 siročadi i to nigdje ne ističe. samo je jednom kada su ga pitali rekao " to su sve moja djeca i dovoljno sam zaradio da ih sve obezbjedim".
iskreno kazano .... svi ce umrijeti kad-tad ..neko prije neko kasnije ... a napori kojima se izlazu nogometasi su veliki i sve veci je pritisak na nogometase da budu bolji, jaci, brzi i uspjesniji jer im to odredjuje cijenu ...
Paksu. Izrazi saucesce kako spada ili zacepi. Sta, sad ne trebamo suosjecati ni s cim jer negdje neko pati vise? Mrs. Sutra ce vaznija vijest biti rezultat utakmice PSG-Real nego zrtve teroristickog napada u nekoj africkoj pripizdini. Pa ne mozemo brinuti sve probleme svijeta. Svi imamo svoj mikrosvemir u kojem su prioriteti poslozeni kako nama odgovara. Pa ce sutra vazniji biti kladionicarski listic od sirijske djece (sad je to popularno?) I neka ce. Kad vec nista ne mozemo promijeniti.
..i prvenstvo Italije totalno neregularno tek u aprilu se igra ovo kolo
Nije upravu.Ne traži niko od nas ili nekog ko nema veze sa Astorijem da mu izrazi saučesće.To rade njegove kolege,prijatelji,bivši suigrači etc. Znaci ljudi koji su mu na ovaj ili onaj način bili bliski.I to je sasvim ok,kao da vama ne bi žao bilo da vam neki odličan drugar sa posla umre rano i slično.A to sto se o ovome priča je samo posljedica popularnosti fudbala,opet niko nije natjeran da čita te vijesti i zanima se.
U pravu je da svaki dan umiru djeca i da nije nikog briga,ali ipak i on je covijek a i njegov kolega ne treba tako da se prica jo za koga pogotovo za covijeka koji se bavi istom poslom kao i on.U svakom slucaju Alves nije ni s od sportiste ima i previse mrlji u svojoj karijeri,izjave ovakvog tipa ne prilice jedmom sportisti koji treba da je primjer drugim.Majstore nek ti je laka crna zemlja bio si olicje kako treba pravo sportista da se ponasa.RIP
Bas tako, "nikog nije briga".
Tačno 100 %
vjerujem da ne bi nista rekao da mediji ne bruje samo o tome cak i kod nas zadnja 2 dana je bilo bar 20 clanaka o smrti au italiji vjerovatno 10 puta vise. ne treba pretjerivati...
ovaj je pametniji od naših političara,intelektualaca i duhovnih pastira.ko bi reko da ćemo u sportskoj rubrici čuti ovakva razmišljanja.