Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmooooooooooooo olaaa začepi mu poganu gubicu jednim golom.. mogu i dva, nemam ništa protiv
Nadam se da će komšije dati ovim naduvancima po fučiji.. Sretno Vatreni!!!!
unistavao je stari lav ola i mnogo jace odbrane
Brazil-Hrvatska 4:1
dobar igrac ali u dusi cigan
Alves je jedan od najboljih ako nije najbolji na svijetu na mjestu na kojem igra.Olic je ostario jes ko pcelica na terenu ali je ostario i nem asta traziti sa odbranom Brazila jedino moze na neku odbijenu loptu dat go slucajno.Bosna i Hrvaska su u istoj situaciju u prvim utakmicama moramo bit realni i priznat da su bolja argentina i Brazil od nasih repki..Hajte sad ozezite po minusima..
daj ba, alves je karina, pratis li fudbal ikako ovih godina. srna je izmislio poziciju desnog beka za njega. alves je uvijek bio propusan u obrani, samo je u napadu bio tek solidan. srna ce i s 50 imati bolji centarsut od njega u najboljim danima
Kakva Bahija jaro da smo mi Bosanci imali više love i da ste nam bliže očistili bi vam favele za 5 dana i uselili :)
ma mandzukic ce to srediti
Brazil nije nista ali nije ni Hrvatska,nikakva mudrolija...To ce da bude smor od utakmice i nece biti vise od dva gola...Znaci od 0-2! Alves je kreten :)
Kad večeras bude Ola la...Olić dao go.
Bježi ba tetovirani klosharu!!!!!
treba mu istetovirat sahovnicu na celu
˝posprdnom˝˝ ???
ahahha. klix dominira.