Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje ti je da nisi u kontaktu....
@zakzak baraz je zijanio i u grckoj kad je onako bezveze ispustio 3 boda, pa ga je zijanio u zenici kada ih takođe nije mogao pobijediti itd.
@Winner da ali oni su na kraju vise bodova skupili, nismo ih pobijedili i nisu ispustali bodove gdje mi jesmo tako da tabela kaze da su u cjelini bolji odose ljudi dalje a mi sami sebe lazemo.mi od svakog bolji a nigdje nas nema. ne seri ti!
Treba uraditi onako kako je Ciro rekao. Sjesti prije utakmice sa igracima i dogovoriti se koliko ce biti rezultat. Recimo 3:0, i tako ce i biti na kraju.
Treba igrati otprilke ovako: https://www.youtube.com/watch?v=YAM5f0SQeXI S razlikom da ne prime gol u zadnjim minutama.
NAPRIJED KOMSIJE HRVATI BIH JE UZ VAS ABD DA IDETE NA SP
a sta mu moze reci ..kako da usere sve
bolje da nisi u kontaktu mislim za vas.
mesa je napravio dobre stvari, izmedju ostalog razvadjao je sukobljene strane u zenici
U kontaktu je sa Mehmedom....?? Znaci,ako prodje Hrvatska onda bi mogao i Mehmed ostati na poslu jos koji mandat.Jbg,ici ce i njemu dio zasluge,za savjet bar....
Sto ne prodjosmo mi u baraz,ako smo tako dobri i nadigrali Grcku? Nikad mi Grcku,a i slabije ekipe necemo proci razmisljajuci na ovaj nacin. Ma bili smo bolji realno,bla bla bla.... Jest,ali to nije dovoljno za plasiranje i ne pije vode ni na kojim tabelama.Uvijek ce se spominjati Grcka koja je prosla,a ne Bosna koja je ispala.
S Grcima ne treba igrati previse oprezno, onako kako smo mi igrali u Grckoj treba odigrati, samo dati vise golova. Ako budu igrali previse oprezno i ne naprave razliku u prvoj utakmici, onda ce biti opasno. Najmanje dva razlike u Maksimiru i sve ce biti ok.
Amin samo da Grke poderu i prebiju ko vola u kupusu, protiv te gamadi bi navijao taman da igraju protiv Srbije
A sto to amin? Jel’ te to ovi drugi nesto vise vole?? Mrze te,samo malo kulturnije od Grka... Bosna nije prosla i zaboli me ko ce od ovih ici!!!
Bosanca je to, ne može bez zemljaka.
Hajmo komsije poderite grcku ,kad mi nismo mogli.
Zašto osporavate Mešino znanje? To što nas nije odveo u Rusiju ne znači da o fudbalu nema pojma. Hoćete li da vam nabrojim mnoštvo velikih trenera kojima se divite a koji svoje reprezentacije nisu odveli na velika takmičenja? Zapravo, guglajte i naći ćete. Zato, prestanite sa sranjima. Meša nije uspio, odlazi, to je pravilo i tačka. Hrvatima najbolje želje.
@ahiley U pravu si, nije do znanja. Vise je do toga sto nije bio autoritet, sto mu je kontrola (ako ju je i imao) izmakla, plus sto nije dao pravu sansu igracima iz drugog plana.
Ne bih da se puno trošimo, napisaću samo jedno: Kipar
Ne znam jeste li primijetili da kada Dalić priča, ujedno se i smije. I tako kroz cijeli razgovor..
e bas si nasao s im ces biti u kontaktu..