Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sad kazu oni strucnjaci, babo mu ovo babo ono. Jel’ mu babo i ovaj gol namjestio? Svaka cast momcino, samo tako nastavi !
Svaka čast momčino!
Samo kontinuitet potvrdjuje kvalitet. Mirza, cekamo tri sljedeca.
On treba igrati za reprezentaciju odmah, lik ima potencijala itekako
Mislim da Dal napravio kiks oko Sofije Sofija realno gori
Cestitke
Klasičan primjer koliko smo ljubomoran i zavidan narod,momak zna igrati lopte,ali ne,važnije je da ga svi kolektivno pljunemo,i kažemo mirza ga gura,svaki mladi uspješni čovjek će otići odavde,ko bi trpio ubijanje u.pojam ako ne.mora
Dal Sofija gleda? Pitanje je…
Proigrao kako se qravele rijesio
hoce li sad pravit clanak za svaki novi go koji postigne jbt
Gdje su oni znalci sa klixa sto su non stop pljuvali po momku
Kazu da me valja,bravo momak i svaka cast
svaka cast sofija pišnula 😁
Seljacino glupa
Momka ste otjerali iz Sarajeva, vjerujem da bi duze ostao, al prvo oca pa i onda njega, a momak je mozda najbolji igrac koji Sarajevo imalo. Al kod nase bagre je to normala, sjecamo se dok nisu otjerali Peteva ne mogu se smiriti, a sada smo u svemu dno dna.
Veoma efektno
Momak mora biti standardan u reprezentaciji. Nove mlade snage. Momak to dolazuje stalno.
Mislim da bi Dal i Bilbija dobar tandem u napadu bili