Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceg fudbalskog znalca, a skromnijeg na travnjaku, kada je u pitanju posjed lopte, dribling ili solo-akcija i vlastita reklama, od Miralema Pjanica nisam zapamtio. A ne pratim fudbal od jucer...
@Rusty Pa pametnjakoviću Pjanić je bio pola ekipe Romi, svi znaju da Roma ima retardiran mentalitet čim zabiju gol opuste se i prime 1 ili 2 koliko se puta desilo da Roma vodi pa na kraju popuši gol... ista situacija sa Džekom koliko god on zabijao odbrana radi očajan posao.
Sve dođe na svoje :) Šinter je jedan od kreatora Calciopoli afere kojoj je bio cilj da se uništi Juventus :)) Sada su na niskim granama, ispali iz LP, ispali iz Kupa a jos dobili po ušima od Juventusa :))
ispali iz lp? ne druze nisu je ni igrali :D a nece ni sljedece godine
Da niste namjestali nikad vas ne bi ni izbacili. Vi ste dobro prosli kako ste mogli. Nije bezveze Moratti bojkotovo gostovanja kod Juventusa od one sramotne kradje 26. Aprila 1998 godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva golčina kruh te hranio
cista 3 penala za Inter https://youtu.be/09kasauLOMs
Nesto manji klub iz Milana poceo fol nesto sedam pobjeda u nizu. Nesto se fol digli. Moze dok ne dodje kod gazde. 💪💪⚫️⚪️⚫️ Sjedi mirno i ni jedne vise !!!!! 28 home wins in a row and still counting. #forzajuve #finoallafine
@adellity...vama je pobjediti Juve ravno Scudettu. I bilo je 2-1 al eto neka vam bude. 28 and still counting....💪💪⚪️⚫️⚪️⚫️
najveci lopovi djubrentus
seria b
juve je pravi provincijski klub..u italiji ima najvise navijaca,al po zatucanim sredinama gdje vecina i ne zna pravila fudbala..u torinu ima vise bordo navijaca..kad nemas izbor navijas za juve(ako si mafijas).
Nov stadion u svom vlasnistvu, jedini u Italiji, svoj brend predstavljen. Nema sta, prava provincija. 😳😳 Boze, baci ciglu i budi precizan.
ciji je u Sassuolu stadion? ;)
Ovaj Handanović je klasa iznad Begovića.
ovaj Juve pobijedi sve u Italiji..
gazi kinesku plastiku!!! fino alla fine forza Juventus!!
propo Inter ko Jablaničko jezero
joj klixovci jes dobra ova crnka ne moze se ni kometarisati 😈
Ali kad kaže "Đđđumhur" haha haos