Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trt milojka,stisni pa idi
Da je nama Bošnjacima samo 20% albanskog nacionalizma. Bosna bi bila danas mnogo uređenija.
@di007 polako tek je 20 godina nacije, vidjet ćeš za 200 godina šta je bošnjo
Pa jesu li srbi svjesni da ne mogu glavom kroz zid...Niko ih ništa ne pita...Nisu bitni....Ne mogu...😭😭😭
Prijateljske i humanitarne utakmice svakako! Srbija ne poštuje Republiku Kosovo kao državu, opstruira je na sve moguće načine i prema tome važe samo pravila svjetske fudbalske asocijacije!
Imamo mi svojih problema tudji nam ne trebaju BiH nit mere u B Luci igrat nit u Širokom a čini mi se nit u Sarajevu
Većinsko može biti samo "srpsko stanovništvo" a nikako srbijansko kao ni srbijanska Trepca, jer je to kosovsko stanovnistvo i kosovski klub Trepca. Ili Kosovo ipak nije država?! Regionalizam može biti bilo kakav, odnosno kosovski, bosanski, crnogorski itd. Ali zapamtimo već jednom, Srbin>srpski. Ovako se blamirate bez potrebe, a to sto se inače blamirate u običnoj komunikaciji je već standard "bosanskog jezika". Pozdrav iz 6. razreda osnovne škole.
@zokamip Baš si se potrudio da sve ispravno napišeš!!!Dobar si za 6. razred...
Kako se pogubio novinar E.B. Pokušava da bude duhovito- provokativan a ispade glup. Pridjev "srbijanski" koji tako nevjesto koristite se odnosi na Srbiju a ne na Srbe.
za bolest srba su siptari lijek
jednog dana kada ameri prekopaju trepcuu i odu..eto dole pokolja ko sada izmedu turske i kurda...bit ce haos... ameri ce ostaviti kosovo prepusteno sb i albaniji....
zivjelo Kosovo. RESPEKT
Pììšaj mitomane
Po kratkom postupku, odma u startu.