Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno,jedno je huligan,a drugo je posten i iskren sportski navijac.Ovo sto se desilo je posledica 20 godina medijske kampanje protiv Srbije.Zelim samo da kazem mojoj braci sa ExYU prostora,da bi ste zavoleli svoju zemlju i ljude u njoj treba da radite nekoliko godina u Evropi.Tada ce te videti sta je majka Jugoslavija - Srbija, koliko imamo srce, ljubavi,emocija,pameti i energije u odnosu na njih,tzv. Evropljane. Dve stvari da napomenem, Evropa je zacutala kada su Cesi planski sterilisali Romkinje prilikom ginekoloskog pregleda i nemojte zaboraviti da je veliki broj Ceha bio medju nacistima i da je dosta logora bilo na njihovoj teritoriji. Samo toliko. Pozdrav!
ukinite sMrdima vize pa da gledamo svake sedmice te fine europsko-kulturno-gradjanske tucnjave, :))
he he http://www.youtube.com/watch?v=6kGDgK-FZZU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efacebook%2Ecom%2Fhome%2Ephp%3F&feature=player_embedded
E zato u Beogradu im slomite noge, ruke, noseve, kicme... Stoka CeskoSlovacka, do juce su jeli samo madjarski vajkrem.. FUJ, pobit sve.
..
STOKU TREBA UDARATI NEMA VEZE KOJE JE NACIJE ILI VERE STOKA JE STOKA I SAMO PENDREK I ZATVOR JE ZA NJIH .UDRI BANDU JACE .
Jao bre druže plavi nemoj po glavi.Pa odkud slavenska braća da ih tuče kao volove.Hehehe činjenica je da niko u Europi a posebno ovi česi i slovaci ne vole balkance.A ovi huligani misle mogu svugdje doći i k určit se a da ne dobiju p o pi čki,e pa neće da bude
bosanci hajmo branit srbiju i oni su nas
Eto vam sad vasa srbofilija,pa se j.e.b.ite sa njom. Cuj miroljbivi Srbi hahahahaha
Opet ce to Srbin stojicki da podnese,kao i u cijeloj njihovoj istoriji.HAHAHAHAHHOHOHOHOHO koji idiotizam i B O L E S T.Stvarno nikad pameti doci nece,s kojim kretenima mi zivimo...
Cesi RUKE VAM SE POZLATILE,tu rulju i kopilad napokon netko da sredi.To su idioti bez premca u historiji nekulture i ponasanja.SRETNO VAM BILO I JOS ZESCE PO KRETENIMA SLJEDECI PUT U PRAGU.
http://www.youtube.com/watch?v=6V8TM686I3E
Bio sam na licu mjesta, i sve vidio. Evropa se zaista boji balkanskih huligana, i djeluje vrlo represivno: istovremeno, vidio sam u Pragu naviječe iz Engleske, Njemačke, Irske, Holandije,Grčke u daleko većem broju i nisu pravili nikakve probleme. Prošle godine su u Pragu hrali dinamovci, i dobili po nosu, ovaj put \"Delije\". A \"Delije\" su pravile sitne provokacije, bacali limenke u prodavnice i kafane, razbili izlog u jednoj mjenjačnici, a nakurčena češka policija samo je čekala momenat da ih prebije. Prag je miran grad i nije navikao na ovakav barbarizam. Ovaj put, Češi su vrlo ogorčeni.
Huligani sa balkana vas zovu ha? Niste vi huligani, vi ste barbari, cigani, lojavi srbi. Ne zovu vas Cesi samo zaostalim prljavim balkancima, cak vas i braca Rusi ne vole bas puno. Politicki su uz vas, ali rasno vas smatraju nekim \"cudnim i sumnivim bjelcima\" haha. A da ne govorimo o drugim nacijama. A to je zato sto stvarno izgledate gadno sami od sebe, ko gnjide.
TROPRSTI BARBARI .