Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mašala bas mi je drago.a sta ce bijednici nego praviti belaje....
Kaznite gamad cetnicku, i njih pustate bez viza, jadna vam majka
Treba cjelu drzavu kazniti zabraniti im natjecanje i na svjetkom prvenstu u africi To je stoka od navijaca
..
ex- delija... potpuno se slažem sa tobom. Od reči do reči. Oni, Forsovci, Obraz i Stormfront. Zlo Srbije!
Pravda za Praske UROSE!!! ;=) Dacicu hapsi tu bagru, oduzmi im putne isprave, zabrani im posecivanje sportskih dogadjaja narednih 15 god.! Odgovorno tvrdim kao bivsi delija da ta bagra sa Severa je veliko ako ne i najvece zlo Srbije. Njima niko nista ne moze jer klub (institucija) stoji iza njih. Shavij, Shurban, Aca...i masa telohranitelja sire cetnistvo, nacionalizam i fasizam na severu.... Oni sve mrze sto nije pravoslavno a i crveno belo. Kazna za delije, PRAVDA za ZVEZDU!!! S postovanjem, nikada vise delija...zvezdas DA!!!
A nisam ni mislio da ce neko drugi praviti budalu od sebe!!!
Za ovog što je postavio klip... je l´vidiš kako smo simpatični. Mi i kad bijemo, bijemo simpatično. Inače, ovoj je podmladak. Klinci sve.
Ovo je nista prema incidentu u Bukurestu gdje su navijaci Dinama uletjeli u teren. UEFA bi zbog toga trebala izbaciti sve rumunske timove. ONda Sarajevo ide u grupnu fazu Lige Evrope.
http://www.youtube.com/watch?v=6kGDgK-FZZU
ovi su Beogradjani koliko su Horde Zla i Manijaci Sarajlije. Nema, svuda su agresivni seljacici sljegli
šta vam je bolan,šta vam je,moraju li uvijek ti Beograđani bit hulje najveće...
volim ove navijace sto mogu belajisati svuda osim u Sarajevu :D
Bez uvrede ali ovi Beogradski klubovi i njihovi navijaci su toliko primitivni da im svake godine neko bude protjeran iz Europe.Mislim ono igra i Vojvodina u Europi pa su opet normalni ljudi...
šta ce krmadija zaostala, samo zna krasti i doksan donositi izbaciti s takmičenja zauvjek