Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloga Meridian se smijesi sa 4 mjesta hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,kad nama jazavicari kazu sto nam dolaze igraci iz Saudijske Arabije,a njima igraci iz Crne Gore dolaze,ovo sto Bucko posudjuje lovu to Zeljini Arapi potrose za dan,kad budu Arapi udarali glavicem po faci Torpedo hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂
Mirvic ima para ko blata
Igraj bordo bijeli...
Do sada nova uprava nije pogrijesila. Hasic, Julardzija i Djurickovic su se pokazali kao veliki pogodak. Podrska Ibricicu i Rozmanu. Dovode se mladi igraci koji imaju sta da dokazu. Dosta vise polovnjaka u kasnim 20im i ranim 30im godinama.