Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možel slika gdje Ronaldo ima majcu. Svaki put stavite sliku polugolog čovjeka. Ako se vi u redakciji ložite na ovo onda ok.
Ima on instagram pa neka ližu displej.
Ovako to krene po medijima. Uvode nas u LGBT pa če sutra se ložiti drug na druga koji ima trbušne. Sve dok drug drugu ne složi prugu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje onaj levat sto je govorio po klixu da ce Ronaldo otici iz Juventusa.Klocu jedan!
i ti svakoj buddallli na klixu vjeruješ:D
A žiku kako je zavrnuo šorc da se noge cijele vide....
Samo plju te. Ovo je igracina i sportista. Covjek vrjedno trenira i to duplo vise nego ostali fudbaleri. Jos je zvjezda i ima sve osvojeno. Dali je bosnjo umjesto njega, dosad bi bila stomacina do poda: piva, jagnjetina. raija, provodi cigare. Ja da imam ovakve misice nebi majicu u pola zime nosio. Ljubomora je cudo ili takozvani Bosnjakluk.
Ma fotošop :)
moj roki ti mozes jedino osvojiti Badr Haria, dali postoji slika gdje je poljubio onu hudu georginu, ne postoji.. e moj pesko....
Kakva lopta od toga nema vise nista
Ovaj lik moze jos 10 sezona igrat. Mašina si !
Zeno...okreci glavu
jedino sigurno je da ces ti osvojiti nezasluzenih 30+ miliona zbog sutiranja lopte umjesto da prodajes parfeme na carsiji
Svaka ti cast sa 35 god!
Kris, imali šta na balagiju
Jesu li kupaće u Ronalda što voda bude mokra od njih ,a one suhe.
Papak hoće da malo skrene pažnju na sebe jer čitav svijet prati šta se dešava sa Bogom. D10S
Džeko je idiot ako dobije Juventus, jer oni su mu jedina prilika za trofeje. Zna se da Juventus cilja na LP, a budimo iskreni da većeg klupskog trofeja od LP nema.
nikad vi nečete osvojiti ligu pravaka, prestara odbrana, golman solidan, čak ste i pjanića prodali, nemate vrhunskog špica, previše fali u svim linijama