Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza Teletovic sinoc 17 poena, trrice pogadjao 5 od 6. To je naš ponos, tom viješću zapocnite dan. Kakav Samsung kaki bakraci...
corava kokos pogodila u zrno ?
Mozda da vas dva debila (nepismena) odete u 3... ajd pogodite u šta?
neznam sto ce im tih 13 igraca kad su mogli samo sa Ibrakadabrakom pobiti citav svemir
Cuj ova ekipa da mi brani zemlju od vanzemaljaca. Donovan, Moses, Kezhakov ??? ------------------Casillas-------------------------- Lahm-----Ramos------Thiago S.-----Alaba--- ------Javi Martinez--Xabi Alonso------------ Messi-------------Ozil---------------Crstiano-- -------------------Falcao------------------------- Ovo je najbolji svjetski tim.
Gdje je Avdija?
BackInBlack@ti si i ćorav a ne pogodiš ni zrno....
@strijela Ovo fudbala ocima nije vidjelo, obična reklama za Samsung. Da je za mundijal pa i nekako...
Lee Chung-Yong ....
'ladno, iz keca u dvicu :D
Nek stave Dzeku na klupu, bice realniji film
I ovi svi protiv samog Dzeke???
Svi samnom 1 na 1
ja koliko vidim nema niko u odbrani da igra...lol
space jam
Maneken Dzeko ?