Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo istina, onda je Ronaldo izuzetno sebicna osoba koja ne moze da podnese da nije u centru paznje.Zaliti za jednom nagradom, a imati ih na desetine, je sigurno odlika sebicnih:) Ronaldo, Ronaldo kad ces shvatiti da se Zemlja ne okrece oko tebe, nego oko svoje ose!
puca mi neka stvar više i za ronaldom i messijem i mourinhom i barcom i realom
U pravu je 100% !
a mozda je nije dobio zato sto je p.e.d.e.r???? znate da uefa ne limvo njih, a bgm i 90% novinara xD nego nego je G e j č i n a!!!!
placljivko zalizani da bi te neko proglasio najboljim igracem ili da bi dobio zlatnu loptu nisu dovoljni samo tvoji golovi,prvo popravi ponasanje,manje sebicnosti,zapitaj se sto to na svakom stadionu aplaudiraju mesiju a tebi svi zvizde ,kada shvatis zasto ti to rade mislim da ces i znati zasto nisi proglasen za tu nagradu
PLAČI MAJMUNE PORTUGALSKI , AKO TI NIJE NESTO PO VOLJI SAMO PLAČI I LJUTI SE ... JADE JADNI MENTALNO ZAKRŽLJALI OSTO SI U SEDMOJ GODINI ZIVOTA DUDUME !!!
ako je iniesta nije zasluzio,moramo reci da je ni ronaldo nije zasluzio,jer MESSI JE OD OBOJICE VISE UCINIO ZA KLUB A INDIVIDUALNO JE MILJAMA DALEKO ISPRED OBOJICE. 73 GOLA ZA KLUB,I 29 ASISTENCIJA,TE 10 GOLOVA ZA REPREZENTACIJU U PROSLOJ SEZONI.
krepaj egoističko đubre INIESTAAAAAAAAAA
PEDERCINA u kompleksima!!!!
pa aKO se gleda cijela szona, kako onda moze biti ispred Messijaa ?? pRVI STRIJELAC LIGE 5O golova ukupno u svim natjec. 73 ..sta reci ??? i jos asistencije 27 ...caoo ba Mou
Mozete vi pricati sta god hocete,,al je Ronaldo zasluszio :D al haj,, nema veze,, ipak on ce osvojiti Ballon D\'or :D
koga god da pitamo za mourinha rekao bi da je to jako profesionalni trener,veliki trener,jedan od najvecih trenera svih vremena,ziva legenda...bla bla...i ja isto kazem.....al kad citam sta mourinho komentarise onda ne vidim kod njega ni kap profesionalnosti....pred ronalda zasluzuje messi al nije iz evrope...a pred mesija zasluzuju xavi,iniesta...za mene,ronaldo je tek 3-ci a messi 2...kad bi se xavi i niesta mogu staviti na jedno mjesto...kao jedno...prvaci!!!!
Kmeeee, kmeeee, dajte vise tu nagradu ovom razmazenom seljacicu, da vidimo zbog cega ce onda da cvili.
Andreas je prije svega covjek i sportista.Osvoio je dva puta EP i SP jednom sa Barsom je sve uzo sto se moglo uzet a njegove asistencije i pregled iggre su vise nego dati golovi.Sad poceo i ovaj ludak poremeceni psihopata da kmeci zajedno sa Cristinom.
Placi mali placi, a nek te Murinho tjesi..
kad se bude dijelila nagrada za najbolju frizuru, stani u red, placko placljivi! do tada gledaj u ledja najboljima! SIKTER JADU!
ŠTA ĆE OVAJ KAŠLJO NE ZNA PROĆ IGRAČA KAKO TREBA A INIESTA IH U EL CLASSICU VRTI KO ŠIBICE