Jose Mourinho za CNN
8

Cristiano Ronaldo je tužan zbog Iniestine nezaslužene nagrade

Totalsport
Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho (Foto: AFP)
Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho (Foto: AFP)
Tema je li Cristiano Ronaldo i dalje ljut, zašto je zapravo ljut i slično, još uvijek je zanimljiva sportskim medijima, a priču je opet dodatno potpirio Ronaldov trener u Realu, njegov sunarodnjak Jose Mourinho.

"Ne znam točan razlog zašto je Cristiano Ronaldo ljut, ali jedino mogu reći da je on fantastičan nogometaš. I da je imao sjajnu prošlu sezonu, baš kao i svaku drugu", krenuo je Jose Mourinho s razgovorom za američku televiziju CNN, ali potom ipak određenije nastavio:

"Cristiano Ronaldo ima potpuno pravo biti ljut. Mogu zamisliti kako se osjeća jer to što mu je UEFA napravila nije u redu. Iniesta je uzeo krunu najboljeg europskog nogometaša za sezonu 2011/12, a nikako se niti ja ne mogu pomiriti da ju je zaslužio ispred Ronalda. Da se razumijemo, Iniesta je također sjajan nogometaš, ali...".

Mourinho je zaključio:

"Iniesta je bio europski prvak i tamo je igrao vrlo dobro. Ali, to je natjecanje koje traje tri tsedmice. Jesu li oni zbog tri sedmice presudili? U pitanju je cijela sezona, a tu je Cristiano Ronaldo u prednosti ispred svih", zaključio je Mourinho.