{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mourinho i Cristiano Ronaldo: Slijedi sastanak u četiri oka

T
13.9.2012. u 11:52
8
9
Mourinho i Cristiano Ronaldo: Slijedi sastanak u četiri oka
8
Mourinho i Cristiano Ronaldo: Slijedi sastanak u četiri oka
Cristiano Ronaldo na dašanjem treningu (Foto: As.com)
Reprezentativni dani su prošlost, te su se vjerovatno svi nogometaši vratili u svoje klubove spremni da nastave klupsku sezonu. U madridski Real se tako vratio Cristiano Ronaldo.
Zadnjih desetak dana se mnogo pisalo o njegovom navodnom nezadovoljstvu u Realu. Nagađalo se o želji Portugalca da mu se poboljša ugovor, ali i o navodnom nezadovoljstvu što u klubu ne podupiru dovoljno Ronalda kada su u pitanju lične nagrade (prvenstveno ona za najboljeg svjetskog nogometaša).

No, posljednji dani su izgleda ipak donijeli smirivanje strasti Cristiana Ronalda koji se kao prvi pojavio na prvom treningu Reala, a putem Facebook profila je poručio da je spreman za nove pobjede u Realu i da želi osvojiti sve što može za vjerne Realove navijače. Moguće da je opet sretan u Madridu, ali Marca unprkos svemu piše da će se tokom četvrtka dogoditi sastanak u četiri oka trenera Josea Mourinha i njegovog mlađeg sunarodnjaka.

Ako je Ronaldova ljutnja bila usmjerena prvenstveno na klupsko nepodupiranje oko osvajanja Zlatne lopte i slično, onda se ne smije niti malo ljutiti na Mourinha koji, otkada je došao u Real, govori kako je Ronaldo trebao biti izabran svake godine za - najboljeg igrača. Isto je ponovio i sada:

"Bit će nepravda ako Cristiano ne bude najbolji ove godine."

No, na sastanku Mourinho očigledno želi vidjeti u kakvom mu je stanju najbolji igrač i ako bude potrebno, da izbriše svo to nezadovoljstvo. Bez pravog Ronalda borba s Barcelonom će, zna to i Mourinho, biti nemoguća misija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: