Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik kojeg je rodjeni otac zaj*bao samo da bi zaradio 4 miliona od transfera. u Barci je svake godine napredovao, i one godine kad je presao u PSG bio je najbolji na svijetu. da je ostao u Barci uzeo bi jos titula a bome i zlatnu loptu. u Barci je stekao i disciplinu, znao je hijerarhiju, zbog cega su i njega postovali
Treba biti kompletna ličnost da bi bio zvijezda. Ovaj lik je samo jedan pohlepni firaun i nikad neće biti najbolji.
Na njihovoj je razini jedino po pitanju primanja-to je jedina istina i velika nepravda. Po svemu ostalom im dodje u razini clanaka, da im samo kppacke moze obrisati.
igrac ubleha
jeste na istoj razini, ali tri svjetlosne godine iza njih
Budimo realni, Neymaru je otkucao bioloski sat, do 27 godine nije nista znacajno ostvario za klub, da recimo zabije 35 golova u ligi 10tak u LP i osvoji nesto znacajno, Ronaldo i Messi su liga za sebe, hvala i prijatno.
@JahacMagle2019 to je to ....samo da dodam , da je bio malo pametniji da iskoristi svoje umijece (a ima ga) moga je biti u rangu sa Mesijem i Ronaldom. Padavicar je pogresno usmjeren.
Na razini dzastina bibera
Jeste, ali da se ne valja ko krmak po travi