Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veležov oteti stadion!
Koloniziranje stadiona, evropski, nema šta!
GRADSKI kmeru, GRADSKI stadion
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da se uredi zakon o kladionicama Zrinjski bi bio jedna osrednja ekipa u PL BiH.
Koje su to kladionice ozbiljni sponzori Zrinjskog? Imas srpski Mozzart koji je manje vise svima neki sitni sponzor. Dok npr kod pola klubova imas za generalnog sponzora sirokobrijeski wwin, podji od Radnika, Posusja, Sirokog... Cinjenica je da Zrinjski od nikakvih para radi golem uspjeh. Od raznih budzeta lani dobili 550.000 KM, duplo manje nego Velez npr. I eto tu se utrpa ovaj Covic koji bi se nakalemio na uspjeh ovih 2-3 ljudi koje spominje.
Stadion FK Velež i svih građana Mostara.
Čovke, bivši bubnjar, ercegovački Manolo El Del Bombo. 🥁🥁🥁🥁🥁🥁🥁
Nema nikakvih uslova, osim što ti i tvoja stranka perete pare državnih firmi preko njega
e ti neces dozivjeti to,konju komunalni
Dobar si, ides gledat i navijat za hrvatsku, a selektora preko Beusa i Ade Husarica ustolicis za BiH. Hrvatska u srcu a BiH prehranjuje porodicu ili ti ga obitelj… polako, ima dana za megdana, nije ni tvoja do zore, zavrsit ces ko i Todoric u cuzi, i to ce te tvoji tamo smjestit!!!
Ali covke nece imati tko dolazit da gleda taj tvoj zrinjski
Hoće ukoliko se nastavi politika miješati u sport. A za stadion, nisam čuo da je Zrinski krenuo praviti stadion, kako znam i sad igra na stadionu Veleža!!!
Šta si ti JADO obećao narodu ako tako gledamo onda će igrati u kaljuži
Da si radio i gradio svi bosnjaci bi glasali za tebe. Mogao si biti predsjednik sviju. Ali volis ti vise biti legitiman.
Nisam konstitutivan. Zasto me vrijedjas? Vi fasisti cete se sramiti jednog dana st ste prihvatili uloge da samo vasa tri naroda su bitna. Dabogda vam unuce iz mjesanog braka bilo, fasisti
Covjek govori argumentovano, pa kome krivo kome pravo.
Jasta ce. Za deset godina nikog nece biti na stadionu, jer je Covic svojim lopovlukom raselio 'rvate po Amsterdamu, Berlinu i Dablinu.
UZP
do sad je trebao biti real.. 30 godina proslo
Prekrasni komentari! Zrinjski je stariji klub od Veleža, Velež ima Komunističku petokraku na grbu, fuj!
Za 10 godina😁 Pa lipsaćeš do tada…