Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chelsea rutinski do pobjede...dobra partija golmana Hulla Eldina Jakupovica...velika steta za Begovica da je konstantno na klupi, vrijeme je da nadze sredinu gdje ce da brani..nadamo se uskoro akobogda.
Uzmi 80 miliona i bjezanija.. preopasan je pred golom ali je k'o bijesan pas inace.. dal se isplati ? za sada 100% al s ovakvom budalom nikad se nezna..
Dobar ,ali grize"bukvalno"! A o slinama i pljuvanju da ne govorim!
Chelsea ima granitnu odbranu svaka cast Conteu kako ih je samo poslozio
nije to to
Ako Chelsea dobije Liverpool u sljedecem kolu, osvojena titula sigurno.
@keylot ti kolko hvalis Englesku ligu reko bi covjek da nesto znas o fudbalu ali sa ovim komentarom si ustvari pokazao da ti nemas blage veze o fudbalu
Da cujemo nove izmisljotine o Costi 👂👂.. covjek je proslavom sve rekao.. a za tekmu mogu reci samo, +8 !!!!