Nogomet
9

Conte: U uzvratu će na terenu biti potpuno drugačiji Juventus

Totalsport
Antonio Conte (Foto: AFP)
Antonio Conte (Foto: AFP)
U srijedu navečer će nogometaši Juventusa pokušati napraviti veliki preokret te nadoknaditi 2-0 protiv Bayerna iz prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Malo je onih koji vjeruju u Juventus, ne samo zbog spomenutog rezultata, već i zbog dojma kojeg su ostavile obje ekipe u prvoj utakmici. No, trener Juventusa Antonio Conte misli suprotno.

"U uzvratu će se na terenu pojaviti potpuno drugačiji Juventus. Budite uvjereni u to. Nećemo odigrati kao u prvom duelu kada nas je Bayern, priznajem, posve zgazio. Fizički su nas nadjačali, u tome je bila najveća razlika. No, imamo spreman odgovor", rekao je Conte i nastavio:

"I dalje stojim iza toga da je Bayern ove sezone glavni favorit za osvajanje naslova prvaka Evrope. Mi nismo na takvom nivou jer nakon dosta godina mi smo se tek vratili u Ligu prvaka. Tek je počelo Juventosovo putovanje Evropom. Zato, mi prvenstveno uživamo ove sezone u Ligi prvaka. Igrali smo dobro, dosta toga naučili i ohrabrili sebe za neke nove sezone. No, niti ova sezona još nije gotova. Mi i dalje vjerujemo u prolaz protiv Bayerna", završio je Conte.