Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORTUGAL - TZV. BOSNA 5:0 . Ma bilo kako bilo veseliti ce se vise od 55 % tzv. Bih
igraj bosno ne daj se igraj svi smo uz tebe.aleeeeeeee volim te BIIIIIIIHHHH
PIPO MAJMUNE SA GRANE ...................
ma tesko da mi odemo u afriku .... poderat ce nas portugalci ... ali nikada se nezna ...
KO NAM ZLO MISLIO O QURCU NAM VISIO
@Banja Luka Nemoraš navijati,niko te negoni a nama koji OBOŽAVAMO našu Reprezentaciju nećeš nimalo naškoditi,jeli OK Drugo,ubacuješ politiku u sport,nikakvo čudo \"da se razidjemo ko ljudi\"eee drug moj nismo ni mi pasli travu,znači genocid pa razlaz,porušiti sve Džamije u Banja Luci pa razlaz????? Banja Luka etnički očišćena i onda razlaz..... NEĆE IĆI !!! aa ti navijaj za koga god hoćeš. @Banja luka Pročitaj još koji put pa će ti možda biti jasnije.
@ Mr Skendy E ase, nikakvu ja politiku ne ubacujem, samo kazem iskreno, a ti sto si iskompleksirani shaban, ja ti nisam kriv. Ali nije se Banja Luka od sile svoje ocistila, niti su je cistili Banjalucani, nego upravo oni sto ih je TVOJ narod protjerao i masakrirao. Zbog dzibera kao ti i istih u mom narodu, nema normale u ovom protektoratu, te ne kenjaj jer preko 50% ove \"tvoje\" drzave ce navijati za fudbalske Cigane (Portugal)
@Hare kralju, sahu, idole!!! Sve si rekao onako tipicnim bosanskim, pesimistickim optimizmom. :D
ma nema nista od juzne afrike ... nemamo mi te srece , al nikada se nezna ...
joj onog onog amera nezna pisat a o fudbalu bi komentariso glupson ko ti mislis bosna tebe treba bas nam falis neznam sta ce mo ako nisi ti tu uh je be m ti ma mu u sis u. i svima tvojima istomisljenicima ima nas dovoljno da se borimo za BOSNU I HERCEGOVINU PA BUJRUM AKO IMATE JOS MUD A SVA SRECA NEK BUDE UZ NASE PLAVE NEK NAM JE BOG NA POMOCI:))
Gdje mi je Pipo moj sin? Gdje god se pojavim on nestane.. Pipoo sineee gdje si?
Malo do umjereno oblacno, anticiklona sa zapada donosi hladnu vazdusnu masu a evo i temparatura Banja Luka 8, Laktasi 7, Prijedor 4 a najtoplije je bilo u Mostaru 11 stepeni
@dijaspora providan si! Kakvo je vrijeme u RS? ;)
Ma nije za domorodce svjetsko prvenstvo, za vas je korida, kamena s ramena, puhanje u mijeh, potezanje konopa, trulih kobila i slicne igre.
Pa moj @Mostar, meni ne smeta sto se ovdje samo spominje Bosna. Svi mi znamo da se u tom \"BOSNA\" podrazumijeva i Hercegovina. Pored ostalog i ne zamjerim im (Bosancima) jer je ovo Hercegovina fakat dugo... ;) To ti je ko kad neko kaze da radi u vodovodu a institucija se zive \"vodovod i kanalizacija\". Ono \"kanalizacija\" se ne spominje! ;) Hajmo Bosno, hajmo kanali.z.. eee Hercegovino! ;)