Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovaj i dalje "baca bombe" Realno BiH ovog momenta jedna ispodprosječna ekipa,ne u rangu Malte,Andore,ali da sa Armenijom,Škotskom,Bjelorusijom...
Ne moze Prosinecki od gova*a napraviti pitu nikako. Prosinecki nije kriv sto ima parmake, direke, princeze i razne tulipane u ekipi koji vidno nit trce nit se zalazu. Imate primjer i Napolija i Ancelotija, vrhunski trener ali igraci stoka, miniraju trenera. Isto su i mnoge trenere ukopali igraci. Ne igra vam Prosinecki na tereu, ne moze on biti kriv za poraz ako tokmak pusti igraca da daje golove, a drugi parmaci sutnu prema golu svake prestupne godine.
Prosinecki je nigdje veze,do duse i ovi igraci ne daju se jedne sekunde tako da je atmosfera u reprezentaciji losa.Prema tome radije cu gledat kakav dobar film nego utakmicu.Tako je i prico kada je dosao mi smo drugi a mozda i prvi na tabeli I sta bi.
Neće Ćiro
Ne znam da li da plačem ili da se smijem?! Oj Ćiro mani se šuplje.
Matori foler
Mislim na Zutog!
Grobar reprezentacije BiH.,
Jedan je Safet Sušić. Ovi će se samo na jesti graha.
Ništa čudno u izjavi, bosanci su već naučili da ih se svakodnevno laže
Prije dvije godine je Finska igrala sa Lichtensteinom 1:1. Kad bi ponovili taj rezultat (ne bi se bunili ni kad bi bilo 1:2) onda bi sve bilo otvoreno. Mada čak i kad bi se takvo što desilo, ne vjerujem da će napraviti išta protiv Italije. Naši igrači ce pojesti previše ćevapa i bureka prije utakmice.
O Safete Sajo vrati se i dovedi baletane u red!
Pravicemo Papeta od blata sto se trenera tice a zmajevima veceras sretno...
Stari licemjer. Davno je govorio da će pojesti svoju trenersku diplomu ako Prosinečki postane ozbiljan fudbaler. Danas, opet prosipa svoje laži.
Joj cire haha sanjar