Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to to to smo mi takvi cemo ostati volim te bosno
Ti jaro napisao text na word\'u pa ga postavljas par puta na istu temu hahahahahaha
Kad sam bio fora htio sam da igram samo za Holandiju. Sad kad me Holandija nece mogu i za Bosnu. Znao sam da uvjek mogu igrat za Bosnu. Ko da je to neki uspjeh. Odigram dvije-tri utakmice preko k. prodam se u neki tim i onda dolazim za reprezentaciju samo kad mi se cefne. To i onako polu-pismena raja iz Be Ha nikad nece ni skontati. Dok je ovaca bit ce i vune. Menadzer moj nije mnogo ni uletio savezu za moj poziv. To je sve sica za mene. Vuna jarane. Vidimo se uskoro. Ne zaboravite da mi aplaudirate kad istrcim na teren. Moze i poneki transparent za mene poruka neka u stilu \"wilkomen\" i to.
ma ćiro je kralj, ali ga ovi kreteni ne mogu pratiti...sada kontaju koliko bi trebali dobit u džep da mali zaigra...
Igra i lijevom i desnom nogom to je vise nego dovoljno da se zovne momak...
dobro dosao dragi harise imas super ime hhehehheh
ovaj itekako zna dat gol
VRUCE:)
iz prilozenig videa da se vidjeti da je momak dobar igrac,u svakom slucaju treba mu dati priliku da se pokaze ipak nije mala stvar igrati u primeri,kad su u bliskoj proslosti za repku mogli igrati igraci iz Modrice,Zrinjskog,Slobode itd.onda uopste netreba razmisljati nego ga odmah pozvati ako ne za baraz onda za neke utakmice poslije.
Kako me samo obradovala ova informacija + snimak :):):):) Jupiiiiii!!!!! Evo nama jos vrsnih igraca koji umiju lopte igrat\'. Harise, svaka cast! Osobiti respect!!
hocu njega...........
Sta reci osim KONACNO!!!!!!
Harise , KONACNO !!!!! Dobro si se sjetio Ciro jadan ne bio! Momak je dobar, bolji od Murata ,igra u Spanskoj Premieri i ima 24 god. sta hocete vise?!!!!
Gledala sam ga i poznajem ga pravi bosanac.
Mashala imamo bruk(mnogo) igrača na koje možemo računati u sljedećih 10-ak godina što znači da možemo imati isti tim za 2 svjetska i 2 evropska prvenstva.MNOGIMA ĆEMO EBATI ZNANJE AKOBOGDA.Harise DOBRODOŠAO i SVE NAJBOLJE.