Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juventus igra tipican Talijanski stil od davnina...protiv jacih ekipa vazno je neprimiti gol i sta se da uraditi u kontrama...seta sto Roma nema jacu odbranu da uspjesnije parira Juventusu u seriji A...bice zanimljivo u Subotu nakon Dzekine fenomenalne igre protiv Milana.
Chiello a.k.a KING KONG. 💪💪💪⚫️⚪️⚫️ Covjek se vodi starom dobrom, lopta moze igrac ne moze proci.
Jako kvalitetna ekipa, mora se priznat.
konacno moja tema posle 200 vijesti iz politike😂, iskreno zelio bih da juve osvoji , iako je real masina svi znamo , imaju siru klupu i realno imaju vece sanse , nadam se dobrim utakmicama 🙌🙌🙌🙌
Juve 8 puta igrali Finale jedan put samo osvojili. Volio bih zbog Pjanića da osvoje ove gidine,ali biće tesko protiv Reala.
2 puta: 1985 i 1996
odvratno nosonja kud ga ibrakadabra ne slomi hhaha