Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
arsenal je oštećen a imao je bolje šanse
London is BLUE!!!
fali Chelsea da jos malo uigra odbranu i ove povratne lopte, pa ce to biti puno bolje, mada je i ovako ljepota za gledati
Ocekivani rezultati protiv city-a i chelsea u prva dva kola, tesko da ce Arsenal u top 4 ove godine, prejaka je konkurencija.
Ubjedljivo najjaca liga na svijetu...
možda najzanimljivija, ali sigurno ne najjača
La liga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Leno, Torreira i Lichsteiner moraju poceti protiv West Ham-a Moramo biti strpljivi, vidi se napredak u odnosu na igru iz prosle sezone London is RED!
@Laniakea ne bi se bas reklo da je london u red boji, otvori oci napaceni simpatizeru arsenala, al opet skidam kapu vama arsenalovcima, nije bas lako biti navijac arsenala
Kako možeš napisati London is red ako je danas drugačije pokazano prijatelju???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravit će te vi Wagnera od blata.... Ni kup uefa nećete igrati dogodine...