Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chelsea ima Atkinsa a Manchester Weba veceras je Atkinson pobjedio sa onim penalom koji je u najmanju ruku smijesan !! 13 tekmi sudio Celziju 12 pobjeda i jedan remi fascinantno
objavite sta se desilo kod televizije kazu udes bio 3 mrtvih
Ko se zadnji smije najslađe se smije Vidimo se u maju Titula se vraća na Old Trafford Glory glory Man United!!!
e moji klocevi,pogledajte malo statistiku i posjed lopte, bili smo bolji i priznajte to. ako neko nema pravo govoriti protiv sudija,onda ste to vi. pola titula su vam sudije donijele smijesnim penalima u 90-tim minutama!!! i vazda su vas gurale!! al prosla su ta vremena!! jos vam je pusa u nedelju protiv liverpoola, ostaje titula u Londonu ( doduse kod Arsenala) :)) al nema veze,samo da vi niste prvi.. a mi lagano u osvajanje LP-a!!
we\'ll keep our red flag high because Manchester United will never die !! ko je za prst gore ;)
Sta je picccckeetttine mancesterske sta cmizdrite svake jebbbeneee sezone vam sudije poklanjaju penale i najestaju rezultate pa se nikad do sad niste zalili na sudije a jednom neko svira nesto protiv vas odmah se pokazujete kao piccckettine sto u stvari i jeste.
KAKO NEMA NIŠTA O DIJAMANTU U DANAŠNJEM SPORTU
Ovaj Chelsea je sramota za Premiership. Već se vidi da je Anđeloti primijenio dosadnu Italijansko-s.upačku igru, gdje imas nekoliko Gattusa koji će udarati prave igrače. A kad imaš Abramovića da to potplati, samo trebas udarati svakog ko pređe u tvoju polovinu i ko se nade u šesnestercu samo nek padne i ti pobijedio.
Sudija je sinoć pokrao veliki Manchester ali nema veze MANU sigurno osvaja titulu......
Da je penal neispravno dosuđen igrači Manchestera i SAF bi se sigurno nasadili na glavu od protesta, a sinoć je samo Giggs progovorio 2/3 sa sudijom tako da su i oni svjesni da je penal postojao. Možda je Luiz trebao dobiti drugi žuti karton, ali je isto tako i Vidić trebao ranije dobiti drugi žuti.
A ovaj meč mi u Novom Sarajevu nismo mogli gledati jer HS nema sportklub u šemi. Hvala gospodine Enese.
\"Srusio\" je krajnje neobjektivno da ne kazem glupo napisano a da ste gledali utakmicu mozda bi i znali ccc... \"Chris Smalling u svome je šesnaestercu zakačio Jurija Žirkova\" mislim bez komentara... Da je jadan momak digao nogu nebi mi bilo krivo... p.s. Bolje mu stoji nego onaj crni dres koji je nosio! http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190162_157732000949004_104674546254750_256707_4379692_n.jpg
Nema na cemu..Bilo nam je zadovoljstvo..TrueBlue!
nemojte bolan se ljutit i tugovat zbog neuspjeha, sacuvajte energiju da mozete tugovat kada odete doma sa anfilda. hehehehehehe
Hvala komšijama, nećemo Vam zaboraviti. Arsenal4Life
Poslije vecerasnjeg sudjenja dodje ti da vise nikad ne pogledas ni jednu utakmicu. Kol\'ko ti sudije mogu ogaditi igru to je prosto nevjerovatno!
odavno netacniji i bezvezniji naslov jedne vijesti nisam vidio, a redovno posjecujem sa-x