Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlažem da prvo SIPA odradi svoje u NSBIH pa tek onda da se izabere selektor
Vratite Ciru, nogometasi svakako ne znaju igrati, od baraza nista, barem nece biti dosadno.
Ciro blazevic bi bio bolji trener preko live streama od ovih svih ostalih .
Ne biraju Bosnjaci ni Hrvati. Ovoga puta biraju samo Srbi. Na njih je red! Ulozili su veto i tako mora biti.
@Covjek110 Vidis nas zaboli rcku ko ce biti selektor samo da je dobar tako i predcjednik nismo mi zatucani ne gledamo ljude po nacionalnosti i vjeri bitno je da voli bosnu .
prvo kasete pregledat
BAKIRA ZA SELEKTORA..PUN KO NATO..
Treba onog sto vice Draganeeeee
Treba onog sto vice Draganeeeee
Hocemo stranca selektora,!!!!
Samo Pape ili Barbarez!
Kao papa. Kad kroz dimnjak beli dim krene asli su ga. A onda ce ga predstaviti u dvoristu Begove dzamije.
Samo dusko bajevic😀
Evo sad pročitah ovoj tekst na stranici fudbalskog saveza BiH: "Fudbalski savez Bosne i Hercegovine raspisuje konkurs za mjesto selektora. Poželjno je da kandidati imaju radno iskustvo iz sljedećih profesija: elektro inžinjer, radio/tv mehaničar ili bankar. Bivši profesionalni fudbaleri, pogotovo oni slavni, zbog ranijih loših iskustava, imaće znatno umanjene šanse za zaposlenje."
Gdje je Hasan i njegov patriotizam.Nikad nisam čovjeka čuo šta misli o poziciji selektora.Očigledno da mu se gadi.Na prvom.mjestu Bajern.
Zamisli koliki idiot moraš biti pa ostavit vodeće mjesto jednog od najboljeg i najuredzenijeg kluba na svijetu i doći da ti nakav elektricar koji se bavio fudbalom samo tako što je išao po seoskim noćnim turnirima bude šef..... Zamisli koliki idiot moraš biti
Po mogućnosti nekog klimoglavca....