Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska iz Sarajeva za veliki Celik!
nasa govna vam teku zagadi se grad i rjeku smrdis zenicooo smrdis zenicoooo
Da su kod kuce dobili Mladost i da je Sloboda umjesto boda uzela sva tri u Gabeli bilo bi mozda i moguce ali ovako ce Celiku biti jako, jako tesko. Ne vjerujem da ce se Sloboda i Borac zahyebavat i pustati Celiku, previse je opasno i za njih.
8 bodova je puno, ako ih Sloboda dobije srem jednom ispali su
O kakvom vi opstanku pisete Boga vam
Ma pisu gluposti samo da imaju neki clanak,nemam nista protiv celika i zelio bih da izbore opstanak...
sve je uredu, Celik treba ispast, godinama se izvlace itd.. Ali nisu mi jasni likovi ovdje kojima je drazi Gosk, Vitez i neki klubovi koji pored stala treniraju... Klasicna ona seljacka "dabogda kod kimsije crkla krava"
Volim Celik ali danas je morao zavrsiti sa crvenim za Sisica, sudija i neko jos im je pomogao u tom smislu.
Da hoce vise ispast, ovo je dno od kluba. Do kad im se vise misli popustat, ni za druge lige nisu.
danas sve štela