Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabij ga mami... 4:1-levatu A Zrinjski ti je dao gol iz ofsajda u 4. minuti
Cast nam je igrati na tako kvalitetnom travnjaku na kome su igrale najvece evropske reprezentacije.
bilo bi mi zao da celik ispadne. ipak je to veliki klub. bila bi steta za nasu ligu. hajde robijasi ucinite nesto da smjenite upravu. pozz iz bihaca
u trecoj minuti V. Selimovic zabi gol celiku X-Celik : Zrinjski 0:1
@cibe Halo Nemila? ili vec odakle silazis? da slucajno nisi od Jajca il Kozarca? Ne seri bezveze po forumu, i ne spominji familiju. Ja sam Zenicanin, rodzeni robijas i nadam se da ce moj Celik ispasti iz lige kako bi se jebivjetri otjerali s celnih pozicija naseg kluba. Jednom receno odjebi od komentara!
VIPR ako ti je mamica ispala iz prve sex lige nije ti celik kriv!drzi se svog smrdljivog kluba a nas ostavi na miru inace ovo nece bit jedini komentar koji ce bit vezan za tvoju mamicu ok buraz?!
bilo bi tuzno i zalosno aki celik ispadne, ali netreba crno gledati nadati je se ispadom celika u nizi rang da ce rukovodstvo istog odleprsati, e onda ima celik da se digne iz pepela mnogo jaci nego sad sa novim ljudima koji ce ga posteno voditi a ne onima koji ce prati novac u njemu
e neces jarane taj film gledati, a prizivaj bofa koliko ti je ceif
Celik ispada iz lige aBd