Ćiro poručio Portugalcima
0
"Čeka vas pakao!"
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro da ne brani srbin...sad necete moci da svaljujete krivicu na srbe kad vas portugal samelje
UH EUFORIJE , UH ,UH
stoti komentar jeeeeeeee za PORTUGAL!
poeljem se siri miris ljiljana... bosna ljubavi jedina ciro kralju idemo na sp..
@ Edita: Plavusa, visoka, pa jos i glupa? Ja takve volim :D Sta rece ono, Alipasino? :D
HVALA TI BOŽE ŠTO SAM GLUPA!
@ football fan: Bosne je bilo, i uvijek ce je biti. A zavuko ti ga svaki od tih plemenitih nogometasa do crijeva! A sve vas pedere cemo da .ebemo, najasnije u srijedu! Bosna ce ih razvalit, 1:2 ili 1:3!
Čeka vas pakao dušmani !!! Crknut cete od muke u subotu! Ovo je Bosnino ustajanje iz pepela, i svi cete pokleknut pred njenim prkosom!
@Edita nemoj s tamnoputim Turcima iz srbije da nam gene upropastis.
najedi se mojih - sigurno dolaze is ciste guzice
BiH nema šanse, a bila bi i prava nepravda da prođe reprezentacija države za koju nije sigurno da će opstati do početka prvenstva. Portugalu dajem 90% izgleda za pobjedu isključivo zbog neregularnih uvjeta na BiH stadionima što će predstavljati određenu opasnost za plemenite portugalske nogometaše.
Hello Edita,is that you,its Ron from Manchester who fuck you all night when you couldnt sleeped,do you remember my huge dick,do you remember how you whisperly told me that you love it in the ass,ohhhhhh,do you remember how good it was,big hallo for you from rainy Man.
takve mi bosanke ne trebamo koje vole obojene
Sine pa ja sam genije - cak sam uspjel spojiti Editu i Vladimira HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSNNNOOOOOOOOO!!!
@commi yebem ti mater usta