Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sjašite sa čovjeka ne može on čuda pravit, ne igra on na terenu, pasivnost igrača je glavni problem reprezentacije BiH...
Robi jarane, hajmo da se rastanemo kao ljudi, bio si dobar igrac, dobar si kao covjek, ali za trenera nisi. Niti ces biti. Da bi bio trener moras igracima hebavati majku svaki minut, a ne biti sa njima jaran.Povedi i Gojaka, neka ga stave u prvi tim u Dinamu u sljedecoj utakmici Lige Prvaka, a ne u najvaznije utakmice za nas u kvalifikacijama.
Kakva odluka 23. Oktobra. Pa vec danas je trebalo da podnese ostavku, da novi selektor moze malo da osjeti ekipu, u novembarskim kvalifikacijama, i da se u nekoliko prijateljskih utakmica spremi za Ligu Nacija. Sa ovom neznalicom nikad se nigdje necemo plasirati. Kao sto on nista nije uradio kao selektor i trener NIGDJE.A dosta je klubova i reprezentacija kao trener promjenio. Robi idi ne sramoti i nas i sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NS BIH MAFIJA!
@ultras.a.c.a.b Kakva odluka 23. Oktobra. Pa vec danas je trebalo da podnese ostavku, da novi selektor moze malo da osjeti ekipu, u novembarskim kvalifikacijama, i da se u nekoliko prijateljskih utakmica spremi za Ligu Nacija. Sa ovom neznalicom nikad se nigdje necemo plasirati. Kao sto on nista nije uradio kao selektor i trener NIGDJE.A dosta je klubova i reprezentacija kao trener promjenio. Robi idi ne sramoti i nas i sebe
Kakva sapunica,da je čovjeku usvojena ostavka,koju je već dao,mislim da mu savez ne bi trebao isplatiti odštetu,ovako,kad ga oni lafo nogiraju uzeće grdnu lovu.Odgovarati neće niko a i zašto bi????
Evo specijalni snimak sa priprema nase reprezentacije https://m.youtube.com/watch?v=z8bDrIqfbdU 😁😁
...ma bjezi Robi u guzicu se udaraj...bjezi od ove mafije i manekena...sve patriote jbt...Bosnom behar probeharaoooo...Bosna je sampion ooooooooooo...hahahahaaaaa...
Od svega je najporaznije što smo izgubili sve četiri gostujuće utakmice: Italija Finska, Armenija, Grčka a posebno je traumatično kako smo izgubili 2 boda protiv Grčke poslije vođstva od 2:0. Selektor je najdogovorniji jer bira igrače, bira tim koji će igrati, odlučuje o taktici i svim drugiim elementima. Naravno moraš biti principijelan, čestit, etičan, moralan i daleko od svih šema ''balkanskih'' ( zemljaka, menađera, roditelja igrača, ).
Pa jebote nama su sinoć u prvih jedanaest igrali igrači koji su do jučer igrali u Želji i Sarajevu po ovim našim livadama.Naši igrači jednostvano nemaju kvalitet za ozbiljan nogomet i to je činjenica.Nema veze ko je selektor okosnica tima ne postoji.Savez kažnjava klubove ,ne ulaže u infrastrukturu.Bez jake naše lige nema reprezentacije...
Nazalost je u fudbalu uvijek lakse trenera zamijeniti nego igrace.Ja bi u svakom slucaju dao sansu Barbarezu za ove dvije preostale utakmice i baraz.
Ja predlažem da Robi sledece godine dobije Šestoaprilsku nagradu. A Begic isto Oborili su sve moguće rekorde
Ima slobodan Mourinho ja mislim da jos nije nasao posao
Prosinecki je to sto jeste, jedan osrednji trener, ali bagra sto vodi NSBIH je posebna prica. Mi u 2019 godini i dalje nemamo posten stadion, sta vise pricati. Posljednja smo fukara, a nista ne cinimo da nam bude bolje, tu je problem.
LULIC OBJASNIO !!!
Kad igraci prestanu gledati na reprezentativne utakmice kao na "odmor kod svojih", onda cemo nesto i uraditi, covjek nista nije kriv.
Frajer opšte više volje nema! Ovaj Savez je odron, pa bolje vratiti Ušanovica, makar znaš ko te krade i zajebava
Treba dovesti (i platiti) stranca koji nece padati na nase mahalaske fore i sastanke voditi po birtijama. I kao prvo u BiH napraviti nov stadion da se ne sramotimo pred svijetom vise.
Pa nije Prosinecki igrao!!! Ne mozes pitu od govana pravit!
Cirkus Koloradoooooo I staro i mlado, i staro i mlado svi, svi, svi u cirkus Kolorado Eto sta smo mi.