Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceferin je pravnik, advokat. Utipkajte odvetnistvo Ceferin. Jedan od jacih u Slo. Covjek poznaje pravo i govori na osnovu toga. Kosovo ima prava i neko ce ih postovati ...
Duda Balje sa osmjehom na licu je dočekala ovu odluku... Dudaaa 😍
Srbija je kosovo
http://myworkforlife.com/?userid=785432
Izbaciti spaniju iz uefe
ovaj slovenac je dobio dobru kintu od siptarske narkomafije. Bas me zanima kako ce te prijetnje da ostvaruje u slucaju Spanije i Rusije :)
Zašto i zbog čega BiH ne može da igra sa prijateljskom Državom Republikom Kosovom a protiv naših agresora i najvećih Dušmana Srbijom možemo igrati prijateljske i u grupama možemo isti biti izvičeni. A pogledajte Turska vs Jermenija ili Jermenija vs Azerbedžan !
Bravo za KOSOVO .
E da mi je vidjet kako ćeš španjolce natjerat. Jedva čekam da vidim koliki ćeš hurac tamo da izduvaš.
@AlkoholJeZlo natjerali su, U19 ja mislim morali su igrat van spanije il doma diskualifikacija
@AlkoholJeZlo pravila su Jasna za sve zemlje uefa I fifa su Tata mata I ne Moze ni jedna zemlja da se suprostavi
trebal aparata dodice?
Što se ne istresete tako na azerbejdzanu...
nema nam djikana da komentarisu hahaah
Svi te moraju....hebat , picvamklosarska , natakarim vas sviju ...!