Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muda pod bubrege?
Pa gdje je 100 bilijardi dolara u opticaju dnevno kako da nebude namještanja kad je svaki živi stvor u ljudskom obliku pohlepan dali na ovakav ili onakav način
Liga Nacija je dobra, ne samo zbog kvalifikacija za evropsko, nego i zbog toga da imaju sanse da udju u bolju grupu. Recimo, mi ako budemo prvi u grupi sa Sjevernom Irskom i Autrijom, idemo u grupu A, a to je samo po sebi veoma atraktivno i bez evropskog prvenstva.
Liga nacija je genijalan sustav natjecanja koji ima daleko vise smisla od SP-a ili EP-a. Bit ce izuzetno popularno natjecanje i jedva cekam pocetak, ali prvo treba poraditi na postupnoj eliminaciji navijackoga huliganizma i divljastva jer ti iskompleksirani kreteni umiju pokvariti i najljepse utakmice, ali i puno vise od toga. Krajnje je vrijeme da odlucno kazemo STOP huliganizmu, primitivizmu i sovinizmu - stoga krenimo uvoditi zdravije nazore i u obiteljima i u obrazovnim ustanovama!
nema vala namjestanja ko sto nije bilo ni za vrijeme blatera i superhika platinija sve posteno pa ko ga kome surdukne