Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovaj ikar ima da bude izbušen na bilinom polju od naših golgetera
Pa majaka mu stara pa gdje sam ja ovdje ocito pogrijesili hehehe.
gigi buffon buffon buffon buffon buffon buffon buffon buffon buffon
Onaj Akinfejev ce ih preci sviju...samo dok predje u ManU... @nidje veze ...Imas pravo, apsolutno je nerelano porediti golmane sa dobrom odbranom ispred sebe i one koji imaju nekakve levate.
ma dajte ba, iker sigurno vec dugo nije najbolji na svijetu...sjetite se samo kako je postavljao zivi zid protiv juventusa...Ja licno nikad ne bih poredio golmane koji ispred sebe imaju igrace poput pujola, cannavara, ferdinanda, cecha i sl. Oni imaju puno manje udaraca prema golu i logicno je da primaju malo golova... Mislim da bi najbolji trebao biti neko sa najvise odbrana, a ne najmanje primljenih golova....Npr. Diego Lopez (Villarreal)...
@juvebalkan haha kako znas kume!!
@ barca ne kaki svijuti strucnjaci su glasali...i fino su proglasili najboljeg vi mozete bezze zube tupiti time bolji ovaj bolji onaj Iker i tacka.!!!!!
Jest jarane al zato im je Puyol medju prva 3 kao i ostatak odbrane medju prvih 10
ahhaha...sranja i statistike......Valdeza nema nigdje.....covjek je primio najmanje golova od svih ovih golmana , a nema ga ni medju prva 4 golmana
ova dvojica gore su sa juvebalkan.com hahahaha
gigi prosle godine nije branio pola utakmica za juve,a ipak je drugi. To samo pokazuje kolika je velicina. Najbolji golman ikad.
GiGi Buffon the number 1 in the world