Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mozes mu ni vodu nositi.
nije daleko od istine al Ibra ima toliko kredibiliteta da mu može biti..
Turčin sve u pravu.
Svako bi trebao znati kada je vrijeme za prestati. Zlatan to sigurno ne zna, a i sta ce drugo raditi u zivotu kada mu je dosadno. Zato se i razmece izjavama, a igra je u drugom planu, mozda i u trecem.
Zlatan sam radi i pisa po svojoj fantasticnoj karijeri,nepotrebno
Tako se komentarise kad ti treba publicitet. Nisi bolan Ibri do koljena. Sad ce Ibra lagano reci “lavovi se ne porede sa ljudima”
Ibrahimovic je STROJ za sve vas koliko vidimo.....covjek u tim godinama igra kao lav
Zlatan je na nivou najvećih svih vremena, nije broj 1 ali se moze staviti u top 15 fudbalera ikada!
moze mu se samo drzati za mosnje i sanjati njegovu velicinu
Hakane Ibra je za tebe Messi.
Zlatan je obicni pacenik zeljan paznje
Svako ima pravo na svoje misljenje, a ko gubi moze i da se ljuti. Zlatan je rodjeni pobjednik. Dovoljno je pogledati sta je sve osvojio i u kojoj fazi karijere. Takvih je vrlo malo.
Malisa zeljan bolnicke hrane.
Treba prvo da ostvari ono što je Zlatan uspio pa tek onda ima pravo tisra. Do tada red, rad i disciplina. I kraći jezik.
ovaj hudnjak se nasao da kritikuje zlatana
nisam ja ništa rekao😜