Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto sad mi treba da vjerujemo njemu a ne svojim ocima
e moj Busquets bolje da si ti otišao u glumce, tamo bi sigurno dobio oscara ccc
sreca njegova pa ne igra u Realu pa ce se naosvajat pehara :D , nisam navijac Barce ...
Hebo glavu,nece sa njom na fakultet!
ma nisi ti njega nagazio ti si samo malo prošetao po njegovoj glavi haha
Kako mozes vjerovat vise svojim ocima nego meni , a ? :D
Cuj klixa... "...no zato je sredinom drugog poluvremena isključio Sergija Ramosa zbog sumnjivog prekršaja nad Neymarom u kaznenom prostoru" HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Pa ono je smunjivo samo vama ili stranici s koje ste prekopirali clanak.
laže čovijek i sebe i nas :-)
E bijednici jedni, nemate vi pojma kakav je ovo igrac. Ovo je apsolutni genije ovaj Buskec! APSOULUTNI GENIJE!
jes , filmski genije , de niro mu nije ravan
Hahahhahhahah, pa je li moguce dati ovakvu izjavu? Ojjj koji GLUPAN HAHAHHAHAHAHHA
Inače je pepe izgubio 3 litra krvi nakon tog krvničkog starta Busquetsa!!! Gdje ide novinarstvo. Ako već privatno navijate za neke klubove onda poslovno treba da budete neutralni, a ne ovako huškačko nastrojeni! Sramota za novinarstvo!!!
Da Bog da na minu nagazio.
U jednu ruku steta sto ga nisi nagazio..U drugu ruku, nadam se da ce se naci neko ko ce vas obojicu nagaziti..Nogometne spodobe.