Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel te stid bayernu????
Pao bayern na niske grane, drago mi je što je Vedo spuco onog jada nojera ajku ebo svoju
to samo i može
Plavo oko stavi Bajernu duboko hhahahah Bravo Vedo majstore!!!!!
bolje gledati lincoln fc-southend nego ovu kukuruz nacističku ligu
imate li traktor
Gadi mi se vise ova Bundesliga i Bayern , cuj 97 minuta , a nikad u toj ligi nisam vidio vise od 3 minute produzetka
U Bundes ligi se igra dok BAYERN ne pobjedi
Možda nije bolji nogometaš od Edina Džeka, ali zato je daleko bolji i skromniji čovjek! Edine ugledaj se na Vedatora.
bayern je bayern, i on je znao izgubiti na sličan način, ali to je igra, jer se tekma igra do zadnjeg zvižduka, pa vi meni objašnjavali i dokazivali koliko hoćete, identičan su gol dali iz prekida kao i herta, čak blizu istog mjesta, valjda karma, šta li već sve čestitke vedi za postignuti gol i mnogo uspjeha u daljnjoj karijeri
Ja bas bayern taraba, a nabijo i nabija gol razliku nad najcim timovima kao sto su engleska, spanija, italija, francuska itd.
Kako su mu bilu zivce izvadili zbog onog valjanja, ko nije gledo utakmicu neka se poklopi i ne baca bombe o tome sti je sudija produzio 5 min i vise
@black hawk -Najjaci su mi bili dueli igraca Herte sa Humelsom. Svaki zracni duel Humels cisto dobije, a igrac Herte padne kao da ga je laktom poderao po faci, i valja se. A sudija svira faul za Hertu. Ko nije gledao, nek suti i ne komentarise nadoknadu.
Hertha u stilu parkiraj bus, i oj, joj prenamaganje, pa pola nadoknade su potrosili valjajuci se i izmjene, pa mora sudija namirit.
Neka zacepi ko god nije gledao utakmicu, herthu izbacit iz lige zbog anti -nogometa, padaju ko svice i onda prenamaganje, kako ih nije stid jos pomagat sto je sudija produzio 5 min , pa trebo je 10 produzit, valjaju se na svaku sitnicu.
Ove nadoknade postaju kao u Engleskoj ligi, minimalno 5 minuta. Svejedno, zasluzen bod, ali mi je malo zao Herte, bolje su se borili od Arsenala.
Fuj, Bayern je najveći seljački klub, dovoljno je vidjeti ko sve navija za njih, počev od Mitra Mirića, pa kad se sjetim seljačke žute fočanske i goraždanske djece koja su se furala na seljačine poput Kahna i Effenberga...
Gle klix pun fočaka i goraždaka...
Znaš koliko si bitan? Ko klitoris Lise Ann.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)