Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si ti njega sastavit sa zemljom i oprostit se s stilom
@xhizors1 cist penal ko suza
@praznaprica i zidan je trebao puno jače udariti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gigi kapa do poda, trebao si ga jos glavom raspaliti po onoj faci mutavoj!!!
hahahaha kakav si debil ispao na kraju, jadno.
A sta fali zenama i djeci sa cipsom i spritom na tribinama? Koji neandretalac.
Što se tiče penala,u drugoj situaciji bi svako rekao nije bio dovoljno jak kontakt ili kako se već kaže. Po meni napadač se taman namjestio da je složi glavom kad mu je odbrambeni igrač laganim i zaista nedovoljno jakim dodirom onemogučio da postigne gol. Dakle laganim, nedovoljno jakim ili snažnim dodirom ga je izbacio iz balansa i onemogučio udarac glavom.E sad šta reči više...
Što se mene tiče Bufon treba pod hitno u penziju, čovjek je izgubio sve rezone o životu, o fudbalu, o karijeri, o konkurenciji.
Šalio sam se za sve osim za ovo prvo ( pemzija ).
@Hamoponovouredu suti kakvih levat ima ovdje srecom pa nemoras se predstaviti imenom i prezimenom.
Ni prvi ni zadnji put da se napravi greska,svakome se dogadja..vratite se unazad par godina uvijek neki tim je ostecen to je fudbal i draz zasto ga pratimo. Noc prije po meni city je ostecen jer ko zna sta bi bilo da su poveli 2:0 proziv liverpoola. I juvenstus se nekad znao provuci zbog sudija pa su posle normalno slavili, Jedne godine chelsea je bio ostecen druge malaga trece bayern itd. Gledajuci ukupan rez u dvije utakmice real je za nijansu bio bolji.
Engleske sudije su skandalozne, to se zna ... vole da budu u centru pažnje , to zna svako ko prati englesku premier ligu , a o znanju i stručnosti suvišno je trošiti riječi , dovoljno govori činjenica da nemaju nijednog svog sudiju na SP u Rusiji.
Italijanski fudbal i igraci foliranje do bola.
Nije sudija socijalna ustanova da dijeli milostinju ni dobra vila da ispunjava želje. Zeznuli ste u prvoj utakmici i niko vam nije kriv.
Ovdje djeca vjeruju u boga i bajke pa se nadaju srecnom zavrsetku. Realnost je mnogo drugacija. Bajke i bog su na strani ljepseg, jaceg i bogatijeg a u ovom slucaju onog koji je pobijedio.
Jbg Gigi "what goes around comes around" a ovaj Chiellini isto da je brat od Amela Tuke kao da ih je isti caca pravio😂
STA IMA GIGI DA PRIČA, NIJE NIKAD , A NITI CE IKAD OSVOJITI LIGU PRVAKA.
cisti penal samo sto to navijaci juveta nece da priznaju da nebude da sam realovac moji su ispali preksinoc
Zeljo Sarajevo? Kako ba tvoji? Ti ih prisvojio?
Stvarno mi nije jasno sto ga nije odvalio po faci, skinuo rukavice i bacio ih prema svecanoj lozi. Laganim korakom otisao do tribina sa svojim navijacima, digao pesnicu, i onda krenuo prema svlacionoci. Mislim da bi mu citav Bernabeu pljeskao.
Bravo majstore ,sve si mu rekao kako i jest , sad neka sam sebe preispituje i svoj moral i karakter .
Onaj portugalski firaun i padavicar je trebao dobiti crveni zbog simuliranja ako se ovaj mutavi sudija vec toliko slijepo drzi pravila ! Pa lik se 5 puta nacao po sesnaestercu bez ikakvog kontakta. Zbog toga nikad nece biti najveci. Zapravo hoce najvece smece
Messi je za njega gospodin
Nisam siguran šta točno Buffon želi reć? Zato što su se vratili nakon 0-3 iz prve utakmice trebao bi im progledat kroz prste i ne sudit čisti penal? Moj Gigi velik si, možda i najveći golman svih vremena, ali ove izjave su ti na razini Kakira Izmetbegovića
"Ako se ne možete nositi s pritiskom i imati hrabrost da donesete odluku, onda idite na tribine i jedite cips" Sudija je imao hrabrost i donio ispravnu odluku.
Ako se ne slazete sa sadrzajem komentara, malo je glupo da zbog toga prijavljujete komentar.