Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto samo malo drukcije skroz ... xD
Pa zasto Osime onda napusti teren ? Sta mislis kako je bilo igracima pucati a selektor ih ostavio ?
Nije Srbija htela da ide iz Jugoslavije nego vi, to je bila politika zapada da se razbije drzava, koju ste vi sprovodili. Ponudjeno je Aliji da bude predsednik skracene Juge(srb,cg,bih), a nacelnik generastaba da bude musliman iz Bosne, to su odbili vasi politicari hteli su nezavisnu Bosnu, dobili su nezavisnu Bosnu ali dobili su i Republiku Srpsku u paketu, a to je pola Bosne.
alija ti je rasturio drzaviu.. sada jedi sa zlatnim kasikama na 24 %
ovo je prva utakmica na koju se sjecam. Jos prije rata, kad je sve bilo jos ok i kako treba....
Sinocnja utakmica taraba, dosadna do bola pa tako i penali (mada bi mi draze bilo da su portugalci prosli) ali sjecam se da sam plakao k\'o malo dijete (bilo mi 17) poslije ispadanja od Argentine.
ja sam peder najveci na svijetu
@Profesor, xl i $ su ne samo pomijesali utakmice, nego i grupno takmicenje sa cetvrtfinalom. Dobro jos samo pa niste ubaili Piksija i Spance u osmini finala :-)
jeb em sve vla he
Nije Voller dao gol, nego Andreas Brehme. A penal je napravljen na Volleru.
Argentina je izgubila golom Felera iz penala a ne na penale.
Nije izgubila na PENALE, nego 1:0, a gol su njemci dali iz PENALA! For the record.
Stas ocekivat\' drugo od uvijek gladnih pitarcica..