Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji naslov Britancima od ovog bio bi: LJUDI, ZAJEBALI SMO SE !!
prepao se židovski Totenham da su bacili pare ;-)
Doslo im iz du*eta u glavu :D
Bit će jagma za našeg Pjanketa ;)
Otvorio Mile predstavnistvo u Brazilu...nece da gleda Zmajeve iz BL :))
Pazi, ja navijam za Tottenham i znam dosta o tom klupu !" Nema veze i da jeste ali Tottenham nije zidovski klub, vec se nalazi u pretezno naseljenom zidovskom kvartu...U Tottenhamu se ne vrti zidovski kapita, zidovi su mislili investirati u klub prije tri godine ali im to nije dopusteno... Informisite se malo prije nego li nesto napisete ..
regularboy, ne lupetaj Tottenham nije nikakav zidovski klub .. Stadion im se nalazi u kvartu gdje zive iskljucivi zidovi nemaju nista sa klubom , po tome je i Birmingham trebao biti arapski klub jer tu zive iskljucivo Arapi !"
vlasnici tottenhama su zidovi,predsjednik tottenhama je zidov...
Jebo Tottenhem Mire ce ako bogda u Barcu
Tuzno je sto on kosta jako malo novca , a bolji je od onih sto ih placaju milijune i milijune za klasu :D
Sta znaci normalan trener u ekipi najbolje se vidi na ovom primjeru....da hoce jednom i u MC da bude neko takav i Edin bi blisao kao Pjanke. Pjnake razvalite sad Udineze i Kievo pa ce vucica imati 10 iz 10 sto kod zabara nije nikada bilo!!!
ko htjedne princa bogami ce morat izdvojit pravo bogatsvo jer i vrijedi
ma bolje u romi,bolja klima :)
Roma je institucija u svakom pogledu za totenhem..bolje sto nije otisao.
Hehehehehe no coment!!
Drago mi je da nije otišao u EPL, krkansko fizikanerska liga nije za čarobnjaka kakav je Pjanke. Ako bude gdje odlazio nadam se Španiji mada i da ostana u ovakvoj Romi nije loše jer mu sve ide na ruku počeb od trenera pa do starog i povrojedjenog Tottija!
izlizala se lamela :D
Samo tako nastavi Pjana, bit ćeš ti novi Maradona
Pa lamela je bek, a Pjanic vezni igraci, potpuno razlicitoo !!
Drz' se kuhinje !