Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barsa će na kraju prodati u stadion samo da zadrži Mesija još jednu godinu 😂😂😂😂😂 odra im lik kožu sa ledza a sve iz ljubavi prema klubu 😂😂😂😂😂😂
Realno lika boli taki zaradio za 9 života sad može da Ladi mooda na Ibizi... 👏😎
je, ali rezervna momcad uniteda i tottenhama😹😹😹😹😹
Misli u Engleskoj se šetkati, dodati loptu prvom da sebe, izvesti koji korner i ljubiti suigrača koji da go. Provalio je Kuman tu glumu.
Sretno Miraleme. Ipak vrijediš!
Ovaj ako ode na ostrvo..proce gore nego u Barsi. Nema on "kila" za premijer ligu. Nije bi za te lige kad je bio na vrhuncu karijere,tamo nema setkanja po terenu.
Samo Juventus... volim ga, ali i to mu je previse
U kakvoj je formi ista ga sudbina čeka gore, idi u italiju , roma i sl.
Je li mu kosa narasla
Engleska i pjanic hahhahahaahha, pa lik nema 50 kila, dodavac obicni
Samo Engleska liga..
...ja bi volio da ga vidim u EPL.ali nije Engleska za njega...tu veznjak mora da trci kao konj i bude brz,a Pjanic to nije...njemu najbolje pase Italija,ili kad bi kako mogao u Bayern.
MANUTD je najbolja opcija za njega.
Jeli igrao taj ikad za barsu
A zasto ne proba u Bajern mislim da bi se snaso🤔
Nije trebo uopste ici iz Juventusa
Najbitnije u svemu ovom je da taksimetar radi dok stampa nagađa.