Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gaziantep sa igracem manje vise od 70 min i umalo da izvuku bod. Babuka igrac utakmice zasluzeno.
Najbolji igrači svijeta u istim godinama u Saudijsku Arabiju i SAD-a a neko u ipak, za te dvije lige respektabilnu Tursku ligu i jednako dominira, bravo !
Turska je liga malo jaca od Mineralne budimo realni ali je Dzeko Klasa gdje god da igra
Samo naprijed, stigao je novi Sultan u grad na Bosforu. Ima da reseta mreze po Turskoj i pri tome da uzivi u prelijepom gradu i drzavi. Prije 20tak godina u Istanbulu na rijec Bosna, prva asocijacija je bila Bolic-Baljic, vec sad je sigurno da je to Dzeko
Jednom dijamant, zauvijek dijamant.. Uvijek blista svojim sjajom...
Sto bi se reklo svjetski al nase
ekstraaaaa
Cuj Dal nije pomogao svojoj ekipi 😂😂😂 Koja fula od igraca
Istovremeno su igrali igrali Adana Demirspor i Rizespor, a u meču koji je okončan rezultatom 1:0 za goste je debitovao doskorašnji igrač Sarajeva Dal Varešanović. Domaći su poveli golom Belhande iz 27. minute, da bi u 88. minuti poravnao Mary. I kada se činilo da će Rize odnijeti bod, Erdogan je u 91. minuti pogodio za pobjedu Adane 2:1. Prvi dio teksta nema veze sa drugim dijelom, ista utakmica dva razlicita rezultata, novinari, klix, dno.
PROCITAJTE TEKST O DRUGOJ UTAKMICI I VIDJECETE NEPISMENOG NOVINARA.
@never Ja bi rekao da tu nepismenost nema vec lapsus mentisa koji granici sa devijacijom. Susret zavrsen 1:0 a u narednom pasusu 2:1. Čestitamo Klixu i ekipi koja zna banovati izrecenu istinu a ne zna sastaviti razuman sportski članak.
Bogata karijera, puno medalja a sad sa ovoliko godina ovakve golčine je impresivno.
Babuka!
Ooo Edin Dzekooo
Ove sudoje u tirskoj duplo gore od nasih, tadic ihra rukom u 97 ovaj svita kraj
Ne rise, nije bila ruka a i lopta bila van gol linije kad je onaj dao povratnu. Kakva ruka ba
Haj malo.Bolje pogledaj snimak pa vidi jel Bila ruka a to sto nije svirao penal i mogao je i nije
valja sad slusat vijest turske lige...