Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa članak kako mu je neko od kolega trpao djevojku.. Pa će to biti aktuelno po klixu itd...
Više se oslikavaju nego što se j.b.u. Klasična savremena Instagram veza. Još kad stave opis slike "za dušmane"... Da vam nije ovih sponzoriranih članaka i naših prepivačkih portala, niko nebi čuo za vas. A 99% žena koje se bave nogometom to ne rade iz ljubavi prema tom sportu nego zbog privlačenja pažnje.
lajk👍
mogla bi se neka tuzba za silovanje pokrenut, ali tek za koju godinu, samo dok jos ova dama skonta da ima i ta opcija, cim je ovaj sutne i nabavi neku drugu
Ovi ne trebaju lopte igrati nek samo ove gluposti objevljuju danas ce vise zaradit...
znamo sta slijedi nakon svadze…
varanje
Ovi Brazilci cim se docepaju Para,pokazu svoje pravo Lice.
Zar nije ovo ona lezbejka?
Jel ovaj nije išao u školu ili je samo bio loš đak pa je propričao engleski zbog žene a ne zato što ima osnovno znanje i obrazovanje? 😶
Kakve to ima veze sa bilo čime sto napisah gore? Ocigledno da ni ti nisi proveo kvalitetno vrijeme u obrazovnim klupama obzirom na manjak pismenosti i siromašno izražavanje. Upravu si, keš je sve, ne mozes se izdici iznad toga kad je iznutra bezdan.
Vidim, tanka interpretacija napisanog. Imas puno pravo ako ti je cilj u zivotu novac i osobnost prepariranog zeca.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tetovke.... otpad
Nije ni tebi prijatelju lako, svi ti drkaju na djevojku.